Tarifele de intrare in Paradis Land vor fi cuprinse intre 35 de lei pentru copii si 50 de lei pentru adulti, potrivit Mediafax.

"Paradis Land este un concept ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Date fiind pozitionarea geografica si potentialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai - septembrie, va fi un pol de atractie pentru turistii de pe litoralul romanesc, De asemenea, ne dorim ca in viitorul apropiat sa dezvoltam o zona de minigolf, o zona de paint-ball si trasee de bicicleta", a declarat Aurelian Marin.

Amplasat in padurea Comorova din statiunea Neptun, pe o suprafata de doua hectare, parcul de aventura va insuma 11 trasee diferite ca marime, grad de dificultate si de aventura, jocuri de catarare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, trasee de tiroliene, trasee ridicate la inaltimi de peste zece metri.

Paradis Land va fi al doilea ca marime din tara, dupa cel de la Brasov, va fi deschis 10 luni pe an si se va afla sub emblema piratilor. De aceea, mascota parcului este temutul Capitan Barbarossa.

Sursa foto: Paradis Land/Facebook.com