Cele mai bune afaceri la domiciului includ deopotriva mestesugurile traditionale, cat si o puzderie de „business-uri” online.
Nu sunt neaparat „afaceri“ in sensul clasic al cuvantului, dar sunt modalitati prin care va puteti rotunji veniturile fara sa plecati de acasa. Pe langa mestesugurile traditionale (offline), practicabile la domiciliu, dupa aparitia internetului s-au dezvoltat si o puzderie de „business-uri“ online.

Adevarul.ro prezinta pe scurt cateva dintre cele mai bune afaceri la domiciliu.

Cele mai bune afaceri la domiciliu. Cum se lucreaza in cooperatie

Cooperatorii au fost primii oameni care au facut afaceri la domiciliu. Micii mestesugari s-au reunit in cooperative prin intermediul carora doar isi vindeau produsele confectionate acasa. Asa au aparut cele mai bune afaceri la domiciliu. Primele cooperative din istoria omenirii au aparut la inceputul secolului trecut, iar Romania se numara printre primele 10 tari in care au functionat asociatii de cooperatori.Acestea au fost, practic, primele afaceri la domiciliu.

Obiectele de artizanat, articolele din lemn, diversele unelte utile in casa, jucariile, chiar unele sortimente de imbracaminte, incaltaminte sau produsele alimentare (in special dulciurile) au fost principalele marfuri produse la domiciliu de catre cooperatori, apoi vandute prin intermediul asociatiilor cooperatiste, fiind astfel considerate, in unele perioade, cele mai bune afaceri la domiciliu.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.

Citeste si:
Idei de afaceri de care sa te ocupi de acasa
Patru idei de afaceri de care...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Business de acasă: 7 idei pe care le poți începe acum
Setari Cookie-uri