In aceasta perioada, mai exact in intervalul mai-august, cresterea viermilor de matase se poate desfasura in conditii optime. Astfel ca, daca aveti disponibilitati, n-ar strica sa investiti intr-o afacere cu viermi de matase.

Pentru a deschide o afacere cu viermi de matase este nevoie de o investitie de 14.000-15.000 de euro, rata profitabilitatii fiind de 20%, estimeaza specialistii in acest domerniu, care se numeste sericicultura. Perioada de crestere a viermilor de matase se desfasoara intre lunile mai si august si pot fi crescute doua serii de viermi de matase.

Citeste mai multe despre afacerea cu viermi de matase pe Adevarul.

Sursa foto: Viermi de matase/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri