Cei care au o afacere sau vor sa isi dezvolte una se pot inscrie pana pe 7 septembrie in noul program de training si mentorat Tineri Antreprenori, proiect organizat anual de Junior Chamber International Bucuresti.

Programul se adreseaza celor care au deja o afacere, un produs, un serviciu lansate de 1 sau 2 ani, sau au o idee clar definita de business, validata sau in curs de validare si care poate fi pusa in practica in urmatoarele 6 luni.

Programul reuneste: 8 sesiuni de training in perioada 14 septembrie - 6 octombrie, urmate de o perioada de mentorat in care fiecare participant este sprijinit de un antreprenor sau manager cu experienta, iar la final un concurs de planuri de business.

Antreprenorii din program vor participa la training-uri pe motivatie si etica antreprenoriala, strategie si pozitionare a afacerii, business model, organizare din punct de vedere legal si fiscal, marketing, leadership si management al echipei, finante si perspectiva finantatorilor.

Intre mentorii din program se numara: Dan Stefan - Autonom Rent-a-Car, Marius Dan - Tudor. Personal Tailor, fratii Mihai si Cristian Logofatu - Bittnet Systems, Alex Dona - Partner TimesNewRoman.ro, Al Kamara - Fondator Wave Division, Matei Dumitrescu - Tech Angels.

Inscrierile se realizeaza accesand link-ul http://www.tineriantreprenori.ro/inscrieri-editia-2015/, urmand ca antreprenorii sa fie selectati pe baza aplicatiilor lor.

Printre afacerile care s-au remarcat anul trecut se numara: Techir - productia si vanzarea de produse cosmetice, antreprenor Oana Stan; Jademy.ro - Academia Joburilor IT, initiata de Sorin Popa si Gabriel Negrean; Allboutique.ro - platforma online de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare pentru femei, antreprenor Catalina Brinza; La Trasura - un 'coffee shop & take out' lansat de Roland El Hayes in centrul Clujului; EvyDent - clinica stomatologica, proiect initiat de Slavic Saramet.

Junior Chamber International (JCI) este o organizatie mondiala a tinerilor lideri si antreprenori, cu aproximativ 200.000 de membri activi, fiind prezenta in mai mult de 5000 de comunitati locale din peste 100 de tari. JCI Romania a fost infiintata la sfarsitul anului 2002 la Bucuresti, iar in prezent sunt 265 de membri activi.

Descopera mai multe idei de afaceri profitabile pe Raftul cu Afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri