123ContactForm

123ContactForm

123ContactForm este deja un „client vechi” al WALL-STREET.ro, publicatia scriind in mai multe randuri despre investitiile primite de companie din 2010 pana in prezent.

Din echipa initiala au facut parte Florin Cornianu (CEO) si Tudor Bastea (CTO), din 2011 alaturandu-se si Adrian Gheara in calitate de consultant si membru al board-ului, in urma unei investitii acordate companiei. Cu sediul in Timisoara si cu o echipa de 42 de membri, 123ContactForm ofera instrumente simple pentru construirea formularelor online cu functionalitati bogate, de la optiuni de design, la plati si gestionare a datelor.

Freshome

Freshome

Freshome ofera acces la cele mai apreciate descoperiri din intreaga lume pe marginea design-ului de interior, a artei sau arhitecturii si lifestyle-ului. Focusul publicatiei de design este sa ofere inspiratie pentru locuinte.

Readie

Readie

Readie te ajuta sa descoperi si sa imprumuti carti de la oamenii din apropierea ta. Carte cu carte poti crea biblioteca proprie virtuala si sa o consulti oricand doresti tu, de pe orice device conectat la Internet. Poti lasa pe altii sa imprumute cartile care ti-au facut ziua mai frumoasa si, totodata, poti descoperi care sunt cele mai apreciate carti de catre prietenii tai.

FaceRig

FaceRig

FaceRig este un program care permite oricarei persoane care are webcam sa devina, digital, orice personaj doreste - foarte util in cazul broadcast-urilor, in gaming, de exemplu. In prezent compania se axeaza exclusiv pe portrete, dar start-up-ul made in Romania urmareste sa extinda capacitatile in viitorul apropiat si mediu.

Tin Tag

Tin Tag

TinTag este primul device reincarcabil de tracking; el te ajuta sa gasesti obiectele pierdute, printr-o aplicatie mobila, asa ca gasirea cheilor (sau a catelului?) devine mult mai usoara. Start-up-ul este realizat de doi tineri din Cluj, Alexandru Chis (28 de ani) si Andrei Vig (31 de ani) si poti citi despre ei tot pe WALL-STREET.ro.