WALL-STREET.RO lanseaza Raftul cu Afaceri, locul in care vei gasi toate informatiile necesare pentru inceperea unui business, dar si retetele de succes ale antreprenorilor care au incercat multe dintre ideile de afaceri la care te gandesti. Iti oferim cele mai importante elemente ale unui plan de afaceri. Rasfoieste Raftul cu Afaceri si decide ce afacere ti se potriveste.

Raftul cu Afaceri iti prezinta intr-un format organizat si usor de inteles numeroase idei de afaceri pe care sa le incerci. Te ajutam sa intelegi inainte care sunt provocarile fiecarei idei de afaceri, sa estimezi mai bine costurile si bugetul, timpul necesar pentru implementare, dar si durata in care iti vei putea recupera investitia.

Iti poti personaliza cautarea de idei de afaceri in functie de bugetul pe care il ai si de timpul pe care esti dispus sa il astepti pana sa iti recuperezi investitia. Vei gasi idei de afaceri pentru toate gusturile si bugetele. In functie de expertiza si viziunea pe care o ai, poti sa alegi din zecile de afaceri profitabile ale Raftului cu Afaceri. Tine cont si de perseverenta si rabdarea de care dispui atunci cand pariezi pe o afacere.

Rasfoieste toate ideile de afaceri publicate in Raftul cu Afaceri si spune-ne pe care ai paria. Noi iti vom furniza constant noi si noi idei de afaceri pe care sa le analizezi si pe baza carora sa iti faci un plan de afaceri si, in cele din urma, sa le pui in practica.

Nu in ultimul rand, comparatorul de afaceri te va ajuta sa te hotarasti la afacerea care ti se potriveste cel mai bine. Citeste si povestile de succes ale antreprenorilor care au reusit in business, publicate constant pe wall-street.ro, si urmeaza-le exemplul.

Daca esti deja antreprenor, te incurajam sa iti spui povestea de succes. O vei putea regasi publicata gratuit in sectiunea Start-Up a wall-street.ro. Tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii povestea ta de afaceri, explicandu-ne in detaliu care au fost provocarile pe care le-ai intampinat, care a fost bugetul de la inceput de drum si daca sau dupa cat timp ai recuperat investitia.

Ramai la curent cu toate ideile noi de afaceri pe email si pe pagina oficiala de Facebook a Raftului cu Afaceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri