Odata cu relansarea sectorului de constructii, in special a celui rezidential, incep sa-si revina si industriile adiacente, printre care se numara si cea a amenajarilor interioare. Prin urmare, poate fi un moment prielnic sa va lansati in afaceri.

Descopera mai multe idei de afaceri profitabile pe Raftul cu Afaceri.

Amenajarile interioare de locuinte, birouri sau alte spatii cu destinatii speciale reprezinta o activitate tot mai prezenta in viata cotidiana, solicitarile pentru un asemenea tip de lucrari de constructii sunt tot mai dese, scrie Adevarul Financiar.

Afaceri cu firma de amenajari interioare. Atentie la avize!

Ideea infiintarii unei firme de acest gen ar putea constitui o buna idee de afaceri in conditiile respectarii legislatiei in vigoare privind executia lucrarilor de constructii, implicit avize si acorduri necesare la infiintarea firmei si la inceperea fiecarei lucrari.

Lucrarile de acest gen se pot obtine fie prin licitatii publice, atunci cand finantarea lucrarilor se efectueaza din fonduri de stat, fie prin incredintare directa din partea investitorului privat sau – cand valoarea lucrarilor nu depaseste valoarea maxima admisa – pentru lucrari cu incredintare directa.

Citeste si:
JYSK inaugureaza doua magazine noi in Romania
JYSK inaugureaza doua...

Citeste in continuare pe adevarulfinanciar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Coronavirus| Ce spun antreprenorii despre măsurile de sprijin luate de Guvern
Setari Cookie-uri