Radu Georgescu, Founding Partner GECAD Group, este unul dintre cei mai importanti speakeri ai celei de-a cincea editii a evenimentului "Antreprenor, caut finantare", care are loc saptamana aceasta, joi, 24 septembrie, la hotelul Hilton din Capitala.

Radu Georgescu este unul dintre cei mai de succes antreprenori din Europa de Est. El a fondat prima sa companie in 1992, a creat RAV Antivirus, tehnologie de securitate cumparata de Microsoft in 2003.

El a vandut, de asemenea, Avangate, lider in piata de solutii eCommerce pentru producatori de software, SaaS si servicii cloud, catre Francisco Partners, si compania furnizoare de servicii de plata online cu cardul Gecad ePayment International catre grupul Allegro, parte a gigantului media sud-african Naspers.

Radu Georgescu va vorbi la "Antreprenor, caut finantare" in cadrul unui fire-chat alaturi de moderatorul evenimentului, Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro, despre accesul la finantare pentru start-up-urile din IT&C.

Evenimentul Antreprenor, caut finantare - Editia a V-a, organizat in parteneriat cu EY, CertAsig si Pathfinder Management & Consulting, propune o dezbatere realista, construita pe nevoile antreprenorilor, alaturi de peste 100 intreprinzatori care sunt invitati sa participe in sala. Inscrie-te aici.

Citeste si:
Asiaticii, soluție la deficitul de muncă din România? ”Sunt mai...
Este o soluție să aducem...

Vom analiza alternativele de finantare pentru companii, fie ca este vorba de crowd-funding, creditare, fonduri europene, listare pe bursa sau finantare prin atragerea unui fond de investitii. Elementele inedite de anul acesta sunt dezbaterile realizate alaturi cu antreprenorii momentului din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Cum sa scrii un mail care sa ii atraga atentia lui Radu Georgescu
Setari Cookie-uri