Vlad Dinu (foto stanga) este unul din liceenii de la I.L.Caragiale care au dezvoltat o aplicatie mobila prin care ar putea sa revolutioneze sistemul de invatare din scoli. Vlad va fi prezent alaturi de Victor Dumitrache (foto dreapta), manager de programe Junior Achievement Romania, la emisiunea WALL-STREET 360, incepand cu ora 12:30.

Vlad Dinu si colegii sai au castigat la competitia Compania Anului 2015, organizata de Junior Achievement Europe, la Berlin, premiul Alumni Leadership Award, pentru start-up-ul lor SmartRead. Echipa TechEd (foto jos), coordonata de profesoara Mihaela Gavanescu, a fost una dintre cele 37 de echipe de liceeni ce au concurat in finala europeana. Echipele si-au prezentat proiectele de business in fata unui juriu format din personalitati internationale din mediul de afaceri si din cel academic.

TechEd a creat aplicatia SmartRead

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WS 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Saptamana aceasta este dedicata Raftului cu Afaceri, un proiect special marca wall-street.ro dedicat ideilor de afaceri si curajosilor care isi doresc sa creeze un business, dar nu stiu de unde sa inceapa.

In Raftul cu Afaceri gasiti zeci de idei de afaceri profitabile, explicate pe scurt, atat in ceea ce priveste costurile de care trebuie sa tii cont cand incepi respectiva afacere, cat si in ceea ce priveste provocarile si dificultatile din respectiva industrie.

Intra in Raftul cu Afaceri si descopera cat mai multe idei de afaceri profitabile.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri