Desi este (inca) un proiect non-profit, nu este exclus ca acesta, candva, sa inceapa si sa genereze venituri; un tanar de 33 de ani din Ploiesti, programator, a lansat in 2012 Lozinci.ro, un site care centralizeaza toate textele pe care oamenii iesiti in strada le striga in cadrul protestelor.

De exemplu, in cadrul protestelor de zilele acestea, sunt trecute pe site peste 70 de lozinci; acestea pot fi votate si sunt aranjate in functie de numarul de voturi primite de catre oameni. Astfel, cele mai votate sunt “N-am iesit in strada sa schimbam guvernul. Am iesit sa schimbam sistemul!”, „Bine ati venit in Romania ! / La noi s-a investit prostia!” si “Securistii vechi si noi, s-a sfarsit cu voi!”.

Cea mai apreciata lozinca de cand a fost site-ul lansat este insa “Va rugam sa ne scuzati. Nu producem cat furati!”, din 2012, in cadrul protestelor anti putere din ianuarie. “Este un proiect social, non-profit si apolitic, ce isi propune sa centralizeze pe Internet TOATE mesajele protestatarilor de la manifestatiile de amploare din Romania”, spune Ionut Toma, care este si marketing manager la BMW Proleasing Motors, conform paginii lui de Facebook.

Ce parere aveti de proiect? Considerati ca un astfel de centralizator ar putea fi util?

Citeste si:
Iohannis critică MAI: Activitatea din ultimii ani, plină de deficiențe
Iohannis critică activitatea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Premierul Ceh, oblgiat de Justitie sa isi ceara scuze protestatarilor
Setari Cookie-uri