Desi este (inca) un proiect non-profit, nu este exclus ca acesta, candva, sa inceapa si sa genereze venituri; un tanar de 33 de ani din Ploiesti, programator, a lansat in 2012 Lozinci.ro, un site care centralizeaza toate textele pe care oamenii iesiti in strada le striga in cadrul protestelor.

De exemplu, in cadrul protestelor de zilele acestea, sunt trecute pe site peste 70 de lozinci; acestea pot fi votate si sunt aranjate in functie de numarul de voturi primite de catre oameni. Astfel, cele mai votate sunt “N-am iesit in strada sa schimbam guvernul. Am iesit sa schimbam sistemul!”, „Bine ati venit in Romania ! / La noi s-a investit prostia!” si “Securistii vechi si noi, s-a sfarsit cu voi!”.

Cea mai apreciata lozinca de cand a fost site-ul lansat este insa “Va rugam sa ne scuzati. Nu producem cat furati!”, din 2012, in cadrul protestelor anti putere din ianuarie. “Este un proiect social, non-profit si apolitic, ce isi propune sa centralizeze pe Internet TOATE mesajele protestatarilor de la manifestatiile de amploare din Romania”, spune Ionut Toma, care este si marketing manager la BMW Proleasing Motors, conform paginii lui de Facebook.

Ce parere aveti de proiect? Considerati ca un astfel de centralizator ar putea fi util?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri