Birocratia omoara Romania. Cam asa ar suna un slogan devenit deja celebru. Insa pentru Raul Pop pare mai mult o provocare. S-a inhamat poate la unul dintre cele mai dificile proiecte care pot exista in acest moment pe piata locala. Approd este unealta cu care tanarul vrea sa digitalizeze birocratia si este gandita ca un intermediar in lupta cetateanului cu hartogaraia pe care este nevoit s-o completeze de fiecare data, scrie start-up.ro.

Platforma online functioneaza sub promisiunea de a permite crearea de PFA oricui in numai cinci minute. Cu ajutorul a catorva campuri de completat, Approd va scuteste de ore bune de drumuri si de chinul de a sta la coada pentru ca apoi o functionara scarbita sa puna pauza la Solitare pentru a va comunica ca mai aveti nevoie de inca o hartie: ”Principalul avantaj al folosirii Approd este faptul ca iti scrii datele o singura data si ca restul e completat de noi automat. Momentan, pe site avem infiintare/desfiintare de PFA si intrepridere individuala, insa avem planuri mari de viitor” spune cofondatorul Approd pentru start-up.ro.

Raul Pop are 25 de ani si backround IT. Alaturi de Alin Vlasin, Mihai Negrean si Paul Atasiei, a pus bazele Approd. El a stat de vorba cu start-up.ro si a povestit despre ideea sa si ce l-a determinat sa faca pasul spre lansarea unei aplicatii care este menita sa usureze considerabil pasii deschiderii unui PFA: „Eu am backround IT, la fel ca si ceilalti cofondatori, cu care sunt prieten de ceva vreme. Am pornit impreuna pe acest drum, si ne este mult mai usor sa lucram impreuna datorita faptului ca ne stim de mult. Cand lucram la Approd ne strangem acasa la unul dintre noi. Am facut parte din Acceleratorul Spherik de la Cluj care ne-a ajutat sa ne limpezim ideea si ne-a pus la dispozitie mentori de calitate. Am considerat ca e mai bine sa lucram asa”.

Afla mai multe informatii pe start-up.ro

Citeste si:
Peste 60.000 de firme s-au "evaporat'' din economie in 2019
Peste 60.000 de firme s-au...
Sursa foto: http://start-up.ro/pfa-in-5-minute-approd-promite-sa-fie-startup-ul-de-taiat-hartii/

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Mai leadership-uim și noi?
Setari Cookie-uri