Incepand cu 1 martie, clujenii si nu numai vor avea la dispozitie un nou spatiu de coworking, intalniri si evenimente, Impact Hub Cluj-Napoca.

Parte din reteaua internationala Impact Hub, locatia din Cluj-Napoca ocupa 1200 de metri patrati in incinta Liberty Technology Park si include un spatiu comun de lucru (coworking) cu peste 50 de posturi de lucru, birouri dedicate echipelor cu capacitati intre 3 si 10 persoane, sali de evenimente, dar si spatii comune precum sala de intalniri, bucatarie, zona de relaxare sau cabinele pentru conferinte telefonice. El se adreseaza atat antreprenorilor, cat si freelancerilor, echipelor deja formate, investitorilor, studentilor si in general oricui vrea sa dezvolte un proiect antreprenorial sau care cauta sa sustina unul.

Preturile pentru inchiriere pornesc de la 200 de lei, pentru 25 ore/luna, si pot ajunge pana la 950 de lei.

“Am lucrat in ultimii 4 ani cu peste 1.000 de antreprenori romani din toate categoriile si am inteles ca pentru a putea dezvolta o idee si a transforma-o intr-o afacere sustenabila este nevoie de un mediu de lucru colaborativ si constructiv, resurse si acces la mentori si experti, acces la surse de finantare si nu in ultimul rand programe care sa te ghideze pe drumul spre clienti.” a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucharest & Cluj-Napoca.

Impact Hub va organiza o serie evenimente de interactiune, inspiratie, dar si workshop-uri pe diferite teme ce ii vor ajuta pe participanti sa isi dezvolte afacerile intr-un timp mai scurt. Doar in primul an de activitate, fondatorii estimeaza ca vor organiza intre 50 si 100 de evenimente proprii, carora li se vor adauga diverse intalniri ale comunitatilor deja formate in Cluj.

"Ne dorim sa fim un catalizator al interactiunilor dintre antreprenori, freelanceri, ONGisti, investitori si profesionisti in diverse domenii de activitate. Credem cu tarie si experienta ne-a aratat ca inovarea apare in comunitatile ce aduc impreuna experiente personale si profesionale diverse. De asemenea, pentru ca ne dorim sa intarim conexiunile nationale si internationale ale membrilor nostri, aceleasi abonamente Impact Hub sunt valabile de acum atat in Cluj, cat si in Bucuresti, in plus oferind si acces in toata reteaua globala Impact Hub prin programul Hub Passport." a adaugat Vlad Craioveanu.

Spatiile de evenimente amenajate in cadrul Impact Hub Cluj-Napoca pot gazdui orice tip de eveniment intre 20 si 170 de participanti, fie ca vorbim despre trainguri, workshopuri, lansari de produs, conferinte sau formate speciale. Printre evenimentele ce vor fi gazduite aici in perioada urmatoare se numara Innovation Labs, Django Girls sau Dev Talks.

Amenajarea spatiului a inceput in toamna lui 2015, iar investitia totala in deschiderea Impact Hub Cluj-Napoca a depasit 250.000 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri