Da lovitura: de ce acum e momentul sa faci bani din pasiunea ta

Da lovitura: de ce acum e momentul sa faci bani din pasiunea ta

Cartea lui Gary Vaynerchuk este o lectura esentiala despre oportunitatile nelimitate pe care le avem in prezent pentru a transforma un hobby in capital. Abordand importanta cruciala a Internetului in dezvoltarea unei afaceri si necesitatea de a construi un brand personal, ea ofera instrumente cheie pentru orice antreprenor aspirant.

Zero To One: Notes On Startups Or How To Build The Future

Zero To One: Notes On Startups Or How To Build The Future

Legendarul antreprenor Peter Thiel ne invata ca secretul unei afaceri de succes consta de multe ori in a aborda o nisa noua, unde exista mai multa cerere decat oferta. Conform lui Thiel, urmatorul Bill Gates nu va produce un sistem de operare.

El considera ca stagnarea se datoreaza faptului ca antreprenorii aleg ’drumuri batatorite’ in loc sa indrazneasca sa fie inovatori.

The Lean Startup

The Lean Startup

Construieste-Evalueaza-Invata: acestea sunt cele 3 principii pe care Eric Ries le dezvolta in unul dintre cele mai populare manuale de antreprenoriat. O lectura foarte practica, ce ofera sfaturi despre cum sa transformi ideile in produse, cum sa evaluezi raspunsul clientilor si cum sa decizi daca trebuie sa perseverezi cu o idee sau sa schimbi strategia.

Startup de 100$

Startup de 100$

Daca ceea ce te impiedica de la a porni afacerea la care visezi este lipsa capitalului initial, poti gasi inspiratie in povestile uimitoare, dar adevarate ale unor oameni care au construit afaceri de milioane pornind de la investitii de 100 de dolari.

The Art Of Startup Fundraising

The Art Of Startup Fundraising

Este o provocare sa ii gasesti pe cei dispusi sa investeasca in ideile tale. Cum sa iti prezinti in mod convingator proiectul investitorilor, cum sa negociezi, care sunt greselile cruciale pe incepatorii le fac in alegerea investitorilor? Alejandro Cremades vine cu raspunsuri bine documentate.

How To Win Friends And Influence People

How To Win Friends And Influence People

Concentrati pe munca, pierdem uneori din vedere importanta relationarii cu ceilalti pentru cariera noastra. Invata arta de a face orice situatie sa functioneaze in avantajul tau dintr-un bestseller despre cum sa creezi relatii productive.

The 4-Hour Week

The 4-Hour Week

Asa cum sugereaza si titlul, cartea arata cum sa iti reduci saptamana de lucru la… 4 ore fara sa pierzi bani.
Guru-ul antreprenor Timothy Ferriss impartaseste secretele care l-au facut sa ajunga de la o saptamana de lucru de 80 de ore si 40000 de dolari pe an la 40000 de dolari pe luna si 4 ore de munca saptamanal.

Founders At Work

Founders At Work

Studiile de caz sunt o modalitate foarte practica si efectiva de a invata.
Colectia prezinta inceputurile unor companii celebre, dificultatile pe care le-au intampinat in gasirea investitorilor si cum au depasit momentele de esec.

Getting Things Done

Getting Things Done

Presiunea de a fi cat mai productiv, mai ales atunci cand esti propriul tau sef, poate deveni o sursa interminabila de stres. Una din lectiile pe care trebuie sa le invete orice antreprenor este cum sa isi prioritizeze obiectivele si sa evite un program supraincarcat de sarcini inutile.

7 Habits Of Highly Effective People

7 Habits Of Highly Effective People

Cartea dezvaluie modul de a gandi a oamenilor de succes, aratand principiile de baza din spatele actiunilor si deciziilor pe care ei le fac zi de zi.

Sursa foto: pixabay.com