Primul serviciu de tip storage box din Romania, denumit Box it, a fost lansat marti, 15 martie, la Bucuresti. Conceptul storage box service presupune livrarea de cutii la adresa clientului si preluarea acestora in momentul in care toate lucrurile sunt gata impachetate.

Noutatea conceptului promovat de Box it sta in simplitatea procesului de depozitare, precum si in flexibilitatea pe care o ofera clientului, considera oficialii companiei.

“Astfel, cei care doresc sa isi faca loc in garderoba pentru noi tinute sau pur si simplu vor sa elibereze spatii din casa pentru a avea mai mult confort, pot alege sa-si depoziteze lucrurile personale in cutiile Box it. Procesul este simplu – suntem contactati prin formularul de pe site, livram cutiile, iar cand totul este impachetat suntem chemati din nou de catre client pentru a prelua bunurile respective”, a explicat Miruna Popa-Nemoiu, unul dintre cei doi fondatori ai business-ului Box it.

Unul dintre principalele avantaje ale Box it este dat de programul de lucru al companiei. Intrucat majoritatea persoanelor sunt plecate in cursul zilei de acasa, fondatorii (Miruna Popa-Nemoiu si George Carlan) au decis sa livreze si sa ridice cutii in intervalul 18:00 – 22:00, de luni pana vineri, si intre 10:00 si 15:00, in week-end.

De asemenea, utilizand serviciile Box it, bucurestenii vor economisi mai mult timp, deoarece nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze catre un spatiu clasic de depozitare.

“Ideea infiintarii acestui business a venit natural, ca o constientizare a propriilor necesitati. Nevoia de mai mult spatiu intr-o casa a devenit o problema reala pentru toata lumea, astfel incat un serviciu de depozitare apoape customizat, gandit ca o extensie a spatiului nostru personal, sa fie mai mult decat binevenit”, a aratat Miruna Popa-Nemoiu.

O cutie Box it are 60 cm lungime, 29 cm latime si 41,5 cm inaltime si poate depozita 17 paltoane groase de iarna, 32 de pulovere sau 78 de tricouri, avand o capacitate de maxim 15 kg.

In ceea ce priveste preturile de depozitare, Box it are, in prezent, doua planuri tarifare – 15 lei/cutie/luna, pentru o perioada contractata de minim patru luni si 25 lei/cutie/luna – fara minim de depozitare.

Depozitul Box it este amplasat in zona ultracentrala si are o capacitate de circa 180 de cutii. Acesta este ferit de praf si de apa, si este protejat de factori de risc de incendiu. Totodata, temperatura in cadrul acestuia este constanta, pentru a asigura un climat adecvat bunurilor pastrate in cutiile de depozitare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri