Bubble Post, un startup de livrare din Belgia, a introdus posibilitatea de a livra, pe biciclete, produse perisabile. Astfel, bicicletele au atasate un spatiu cu racire autonoma, oferind o solutie ecologica pentru a livra produse reci.

Descopera mai multe idei de business pe Raftul cu Afaceri.

Bubble Post este o companie belgiana care opereaza in cinci orase majore din Olanda, scrie eCommerceNews. In ultimii doi ani, Bubble Post s-a specializat in livrarea de produse reci, precum mancare. Pana acum insa, bunurile erau stocate in depozite speciale si apoi erau transferate in masini speciale, care mergeau pe baza de motorina. Recent insa, Bubble Post a introdus sisteme frigorifice speciale ce sunt tractate de biciclete, fiind astfel un mijloc flexibil, ecologic si, de ce nu, uneori mai rapid.

Bubble Post a fost fondata in Gent, Belgia, in 2013. Intr-un an, primise deja o investitie de 1 milion de euro, extinzandu-si astfel operatiunile in Olanda, din vara lui 2015. Printre clientii sai se numara Staples, Bloomon si Vente-Exclusive.com.

Cum ti se pare ideea? Consideri ca s-ar potrivi si pentru Romania? Te invitam sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri