Uber anunta ideea de afaceri aleasa sa reprezinte Romania la provocarea pan-europeana UberPITCH - un elevator pitch pe roti, care a permis tuturor celor care au avut o idee de start-up sa o prezinte, pe bancheta din spate a unei curse Uber, unor antreprenori de succes. Dintre prezentarile care au avut loc la Bucuresti, juriul a fost impresionat in mod special de Symme3D – un start-up romanesc care concepe si produce la Timisoara imprimante 3D in sistem delta (primele de acest fel din Romania).

Symme3D va intra astfel in finala europeana a provocarii UberPITCH, unde care vor fi desemnate castigatoare 4 idei de afaceri. Participantii selectati vor merge apoi la Berlin, pe 8 si 9 iunie, unde vor discuta despre ideea lor cu Travis Kalanick, CEO-ul si fondatorul Uber.

Patrick Gates, noul CEO al Symme3D, a avut la dispozitie 7 minute sa prezinte ideea castigatoare lui Andrei Pitis, Fondator si CTO al Vector Watch.

"Ne-a bucurat invitatia de a participa in provocarea UberPITCH. Pe langa provocarea de a prezenta Symme3D in cateva minute intr-o masina, experienta a fost si o premiera - prima "misiune" de pitching a noului nostru CEO, Patrick Gates! Cu atat mai mult, ne onoreaza aprecierea venita din partea Uber - este o companie model pentru noi prin faptul ca imbratiseaza tehnologia, alegand sa lase un impact pozitiv asupra oamenilor din intreaga lume", a spus Calin Brandabur, founder si chairman Symme3D.

Initiativa UberPITCH s-a desfasurat pe parcursul a doua saptamani, in 37 de orase din 21 de tari din Uniunea Europeana. La final, initiativa Uber a atras aproape 4000 de idei de afaceri. Romania se afla pe locul 7 in topul tarilor cu cele mai multe idei de afaceri in UberPITCH, cu peste 120 de idei inscrise.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri