Afacere cu sucuri naturale la pahar

Afacere cu sucuri naturale la pahar

In era in care "fresh", "bio", "raw vegan" au devenit cuvinte uzuale in vocabularul romanilor, o afacere cu sucuri naturale, facute pe loc, nu poate avea decat o directie profitabila. Asadar, de aici reteta succesului tine de imaginatia ta in vanzari si atragerea clientilor, pentru a nu le da doar un pahar de suc in schimbul unei sume de bani. Ce poti face este sa iesi in evidenta cu un concept special in jurul afacerii, care sa fie usor de retinut de consumatori si atragator pentru a putea fi viralizat in social media.

Poti incepe o astfel de afacere cu doar cateva mii de euro, pentru a inchiria utilajele necesare si spatiul de vanzare, fie el si neconventional (o rulota sau vagon), iar cu un sezon de vara bun poti recupera investitia in mai putin de 12 luni.

Afla reteta de succes pentru aceasta idee pe Raftul cu Afaceri.

Ghid turistic pentru straini

Ghid turistic pentru straini

Sa deveniti ghid turistic pentru straini poate fi o afacere cu bani putini, dar trebuie sa fiti o persoana sociabila, sa iubiti calatoriile, atractiile turistice din Romania si, bineinteles, interactiunea cu oamenii cu alte obiceiuri si culturi. Vara este si un bun moment pentru a incepe sa oferi astfel de servicii, pentru ca foarte multi straini prefera anotimpul cald si toamna pentru a vizita Delta Dunarii, Maramuresul sau sa faca turul Bucovinei.

Investitia intr-o astfel de afacere poate fi modica, fiind vorba de cumpararea unui domeniu de Internet si realizarea unui site de promovare. Cati bani vei plasa ulterior in reclama si promovare, tine de bugetul fiecaruia, insa la o investitie de cateva sute de euro poti sa recuperezi suma chiar si in 3 luni.

Afla toate ingredientele acestei afaceri si invata mai mult dintr-o poveste de succes pe Raftul cu Afaceri.

Curierat pe bicicleta

Curierat pe bicicleta

Din primavara pana toamna, curieratul pe bicicleta ia amploare, iar faptul ca orasele devin pe zi ce trece mai aglomerate incurajeaza acest model de business, care se bazeaza pe livrarea de colete rapid, chiar in cateva ore. Curieratul pe bicicleta poate fi o afacere profitabila, realizata cu bani foarte putini si care poate fi pusa pe picioare in cel mai scurt timp. Singura problema este ca vara, cand temperaturile devin caniculare, siguranta angajatilor la locul de munca trebuie sa devina o prioritate si, ca antreprenor, trebuie sa ai grija de sanatatea angajatilor care pedaleaza.

Cu un nucleu solid de clienti, corporatii care au nevoie sa livreze documente in cateva ore, poti sa treci repede pe profit si sa recuperezi investitia in doar o luna. Afla mai multe despre aceasta idee pe Raftul cu Afaceri.

Vanzare de spumant si prosecco pe tricicleta

Vanzare de spumant si prosecco pe tricicleta

Una dintre afacerile "de vara" care ne-a impresionat se bazeaza pe o tricicleta si un keg de spumant, rece si tocmai bun pentru o vara caniculara. Ideea a doi tineri de a vinde prosecco si spumant rece pe tricicleta necesita o investitie destul de mica, de pana in 10.000 de euro, dar profitul obtinut intr-o vara calduroasa poate acoperi lejer investitia intr-un an.

Frizzante Ride este o poveste de succes publicata de WALL-STREET.RO si despre care gasiti mai multe detalii pe Raftul cu Afaceri.

Salon de machiaj mobil

Salon de machiaj mobil

Vara este sezonul nuntilor si al petrecerilor, asa ca un profesionist in machiaj poate sa isi deschida repede un salon mobil si sa "viziteze" clientele ori de cate ori acestea au nevoie. Investitia nu este foarte mare si poti sa faci breakeven-ul in mai putin de un an, mai ales daca talentul si seriozitatea te recomanda.

Pe langa cerinta obligatorie de a avea experienta ca profesionist in machiaj, cel mai important asset al acestei afaceri cu bani putini este duba in care veti instala salonul mobil de machiaj. La un buget maxim de 10.000 de euro nu va veti permite o masina noua, dar cu 6.000-7.000 de euro veti putea achizitiona una second-hand si restul banilor sa ii folositi pentru dotarea salonului. Aflati ce alte provocari veti intampina in acest business pe Raftul cu Afaceri.