Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat a anuntat ca aplicatia electronica pentru programul Start-Up Nation poate fi testata de vineri pana duminica.

De vineri, 9 iunie, pana duminica, 11 iunie, potentialii beneficiari ai programului Start-Up Nation pot face simulari pe aplicatia programului, exersand inscrierea planului de afaceri online, urmand link-ul: http://www.aippimm.ro/articol/programe/start-up-nation-2017/link-testare-aplicatie-de-inscriere-start-up-nation-2017/, a transmis ministrul Mediului de Afaceri, potrivit News.ro.

Programul Start-Up Nation va deveni activ pe 15 iunie, la ora 10.00.

Programul Start-Up Nation este cel mai ambitios program de pana acum de sprijinire a initiativei antreprenoriale din Romania, care a generat un interes urias in randul celor care isi doresc sa deschida un business. Suntem in calendarul Programului de guvernare si am gandit arhitectura acestui program intr-un mod in care procesul de aplicare este simplu si transparent, astfel incat sa avem un numar cat mai mare de beneficiari

Ministrul Alexandru Petrescu

Citeste si:
Francezul care a pariat pe Romania pentru productia de bere artizanala
Francezul care a pariat pe...

Programul are o alocare de 1,7 miliarde lei, din surse bugetare nationale si fonduri europene, iar suma pe care un beneficiar o poate obtine este de maxim 200 000 lei.

Inscrierea in Program va fi deschisa public pentru 30 de zile, incepand cu data de 15 iunie, timp in care potentialii beneficiari vor inscrie online planurile de afaceri.

Obiectivul principal al programului il constituie stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, imbunatatirea performantelor economice ale start-up-urilor si facilitarea accesului acestora la finantare. Anul acesta, prin programul Start-Up Nation se estimeaza finantarea a 10.000 de start-up-uri, care vor crea cel putin 10.000 de noi locuri de munca.

Citeste si:
Romania antreprenoriala, vazuta prin ochii unui fost ministru
Romania antreprenoriala,...
Sursa foto: Shutterstock/ Julia Tim

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Tetik, BT: Trebuie sa gasim modalitati de a aduce diaspora inapoi