Alaturi de Power Up!, proiect de finantare care a fost conceput pentru start-up-uri si se implementeaza deja in toata tara, InnoEnergy lanseaza inca un apel adresat companiilor dezvoltate. Runda de Investitii 2017 este deschisa pentru proiecte inovatoare in domeniul energiei sustenabile, care promit produse sau servicii gata de lansat pe piata intr-un interval de maximum 5 ani. InnoEnergy sustine acest proces prin intermediul retelei sale europene de 160 de parteneri, cunostintele legate de piata internationala si reteaua sa de clienti, plus investitii de pana la 5 milioane de euro. Termenul limita al aplicatiilor este 23 octombrie 2017.

InnoEnergy, in calitate de companie europeana de top dedicata sustinerii managementului energiei sustenabile, cauta solutii inovatoare din urmatoarele domenii pentru a le inscrie in proiect: energii regenerabile, energii alternative, energie fosila curata, energie nucleara fiabila, consum energetic rezidential si industrial sustenabil, depozitare si distributie eficienta de energie, case, cladiri si orase inteligente, securitate energetica.

“Pentru toti cei interesati, Runda de Investitii reprezinta o oportunitate imediata de a intra in contact cu mediul european dedicat solutiilor inovative din domeniul energiei. Echipa Startup Transilvania a ales sa adere la reteaua InnoEnergy deoarece solutiile bazate pe energia fosila sunt inlocuite intr-un ritm tot mai alert de energia bazata pe surse regenaribile si dorim sa asiguram suport si asistenta tuturor inovatorilor romani din acest domeniu”, declara Cristian Dascalu, presedintele Centrului de Antreprenoriat si Inovare Startup Transilvania.

Centrul de Antreprenoriat Startup Transilvania si ClujHUB, in calitate de reprezentanti locali al InnoEnergy, incurajeaza aplicarea ideilor si asigura suport continuu tuturor inovatorilor aplicanti din Romania.

InnoEnergy poate finanta 20-80% din costurile totale, in functie de potentialul proiectului. Pana acum, investitiile au fost cuprinse intre 100.000 euro si 4-5 milioane euro. Termenul limita pentru inscrierea in programul Runda de Investitii, editia din 2017 este 23 octombrie.

De la lansarea Rundei de Investitii in 2011, InnoEnergy a investit in total 170,5 milioane de euro in dezvoltarea a 90 de produse, 3 intreprinderi de productie, 77 aplicatii de patent si conectarea a 323 de organizatii. Scopul programului este implementarea Planului strategic european de energie si tehnologie (SET-Plan) axat pe sustenabilitate si protectia mediului pe cât de rapid si de eficient posibil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri