“Varietatea proiectelor inscrise in aceasta competitie ne arata cum companiile tinere reactioneaza in mod flexibil la schimbarile din sectorul energetic si isi adapteaza propunerile la nevoile pietei. Majoritatea candidatilor se concentreaza atat pe economisirea si reducerea costurilor de producere a energiei, cat si pe protejarea mediului inconjurator. Incurajam dezvoltarea si promovarea companiilor care vizeaza crearea de solutii cu acoperire globala”, mentioneaza Jakub Miler, organizatorul competitiei PowerUp! si CEO InnoEnergy in Europa Centrala.

Castigatorii celor doua editii precedente sunt companii globale care si-au dezvoltat si comercializat proiectele rapid cu sprijinul oferit de InnoEnergy, reusind sa intre atat pe piata Europeana, cat si pe cea din Asia si SUA. Cei mai buni participanti la PowerUp! pot spera la o oferta de participare in programul Highway, care ofera acces la fonduri in valoare de 150.000 de euro pentru consolidarea echipei, dezvoltarea tehnologica, crearea si verificarea unui model de business, precum si pentru comercializarea pe pietele globale si pentru premii financiare.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont