Antreprenorii din Iasi se numara printre primii din tara care au acces la cunostinte, sfaturi practice si consultanĊ£a in digital de la experti instruiti de Zitec in hub-ul dezvoltat de Google, in parteneriat cu Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, la inceputul acestei luni.

De asemenea, activitati similare, menite sa reuneasca expertii in online si reprezentantii IMM-urilor au fost demarate si in Bucuresti, incepand cu 15 iulie, urmate de Brasov si Constanta, de la 2 octombrie. Aceste demersuri fac parte din programul Atelierul Digital, pe care Google il desfasoara in Romania din 2016 si in cadrul caruia Zitec este partener.

„Ne bucuram ca demersul pentru digitalizarea Romaniei prinde contur, inaugurarea hub-ului din Iasi fiind un pas important in acest scop. Astfel, antreprenorii ieseni sunt printre primii care vor beneficia de intalniri fata in fata si consiliere concreta de la experti in online instruiti de Zitec”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Fondator Zitec.

Google inchide reteaua de...
Citeste si: Google isi inchide propria retea de socializare: care este motivul