In urma cu un an, un tanar antreprenor le propunea bucurestenilor, si nu numai, un nou concept de restaurant, Maison des Crepes. Un fel de raiul clatitelor. Si pentru ca in fata unui desert oricine isi arata slabiciunile, publicului i-a placut ideea.

"La inceput ne-am gandit ca meniul sa fie alcatuit din clatite sarate, insa a intervenit nevoia pietei si ne-am dat seama ca publicul isi dorea clatite dulci. Cele mai bine primite produse au fost panecake-urile. Am inceput cu crepes, aveam in plan sa introducem mai multe tipuri de clatite (japoneze, belgiene, americane), insa a trebuit sa ne adaptam din mers si sa producem mai multe panecake-uri", a declarat Valentin Strugaru, la wall-street.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Facebook / Maison des Crepes