WALL-STREET.RO si start-up.ro lanseaza in premiera un concurs de pitch-uri pentru antreprenori, prin care iti poti face cunoscuta afacerea, poti obtine mentorat si chiar finantare daca dovedesti un plan de afaceri viabil. In cadrul celei de-a doua editii a Fast Forward Business Summit, antreprenorii isi vor putea expune proiectele si ideile de afaceri in prima faza online, pe site-ul conferintei, iar in urma votului juratilor, dar si cel al publicului, vor avea sansa sa ajunga in finala din 4 octombrie, pentru a sustine un pitch live.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concursul de pitch-uri este sa raspunzi la 3 intrebari despre afacerea ta si sa iti lasi datele de contact, alaturi de o poza sugestiva pentru proiectul tau. Noi vom selecta inscrierile si, odata acceptate, vor fi expuse pe site-ul conferintei, unde vor fi votate de catre cititori.

Juriul va realiza, de asemenea, un clasament al afacerilor cu cel mai mare potential, acestea urmand sa ajunga in finala din 4 octombrie, pitch-urile live urmand sa inceapa la 14:30, dupa incheierea conferintei Fast Forward Business Summit. Totodata, doua dintre afacerile inscrise, cu cele mai multe voturi primite din partea publicului, vor intra direct in finala.

Pe langa potentialul de a obtine mentorat si finantare din partea investitorilor de tip angel si a fondului EFSE, Internetcorp, publisher-ul wall-street.ro si al start-up.ro, va oferi unei afaceri finaliste o campanie de promovare in reteaua proprie in valoare de 5.000 euro.

Fast Forward Business Summit

Cine sunt juratii confirmati pana acum la competitia Fast Forward din 4 octombrie?

  • Sergiu Negut, business angel si decan asociat la Maastricht School of Management Romania
  • Radu Atanasiu, angel investor si profesor de Critical Thinking la Maastricht School of Management Romania
  • Ioan Iacob, fondator si CEO al Qualitance
  • Malin Iulian Stefanescu, angel investor si general manager al EEU Software
  • Dorin Gaidau, manager de investitii al Fondului European pentru Sud-Estul Europei (EFSE)
  • Maria Cenusa, head of micro-companies in cadrul ING Bank
  • Razvan Enache, content strategist al wall-street.ro si fondator EROA Investments

Iata si speakerii din conferinta care precede concursul de pitch-uri. Inscrie-te ACUM pentru a-ti rezerva locul pe 4 octombrie la Fast Forward Business Summit.

Fast Forward Business Summit

De ce sa participi la Fast Forward Business Summit?

  • Vei primi sfaturi concrete pentru dezvoltarea unei afaceri cu prezenta globala. Chiar daca esti la inceput de drum si nu te gandesti inca la expansiunea afacerii peste granite, trebuie sa stii ca globalizarea a schimbat definitiv regulile jocului in antreprenoriat, asa ca nu iti mai permiti sa gandesti local.
  • Antreprenori romani cu o prezenta globala iti vor impartasi din experienta si know-how-ul lor, iar tu vei reusi "sa furi" din mindset-ul lor dezvoltat in Silicon Valley sau in alte geografii.
  • Vei invata cum sa alegi metoda de finantare potrivita pentru stadiul in care te afli cu afacerea, inclusiv pentru momentul in care ai nevoie sa scalezi peste granite.
  • Participand cu afacerea ta la concursul de pitch-uri, iti vei putea face cunoscuta viziunea si planurile. Investitorii de tip angel si finantatorii ar putea sa iti finanteze visul daca acesta este credibil si are un plan de afaceri bine construit.

Inscrie-ti afacerea AICI pentru a intra in finala din 4 octombrie, unde iti vei putea prezenta planul de afaceri finantatorilor din juriu. Startup-ul tau poate obtine consultanta, promovare gratuita pe wall-street.ro sau finantare si mentorat din partea fondului EFSE, a investitorilor de tip angel sau a bancilor, daca va fi considerat un proiect viabil.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri