Central European Startup Awards, competitie regionala dedicata startup-urilor, ajunge pentru a treia oara in Romania, etapa nationala fiind organizata in parteneriat cu Impact Hub Bucharest. Un numar de 48 de startup-uri au ajuns in etapa de vot public si jurizare.

Dupa etapa de nominalizare publica si selectia facuta de ambasadorii competitiei, Catalin Tenita (Zelist Monitor), Mircea Vadan (Cluj Startups), Cristi Barladeanu (ThinkOut), Adrian Pica (Cowork Timisoara) si Valerica Dragomir (ANIS), 48 startup-uri au ajuns in etapa de vot public si jurizare. Votul public este deschis pana pe 31 august, iar platforma de vot poate fi accesata de aici.

Juriul acestei editii este format din oameni cu o vasta experienta in ecosistemul antreprenorial si persoane cheie din industria tech: Alexandru Lapusan (Zitec), Antonio Eram (NETOPIA mobilPay), Dan Berte (Bitdefender), Florin Filote (eMAG), Ioan Iacob (Qualitance), Irina Ianculescu (Smart Bill), Ioan Cocan (Tremend), Irina Scarlat (Revolut), Marta Usurelu (Revista Biz), Mihai Matei (Essensys Software), Mihai Rotaru (Clever Taxi), Monica Muntean (Girls in Tech Romania), Vlad Panait (Sparking Capital).

Castigatorii Central European Startup Awards Romania, anuntati pe 19 septembrie

Central European Startup Awards Romania CES

sursa foto: By pixfly / Shutterstock.com

Castigatorii Central European Startup Awards Romania, care vor merge mai departe in etapa regionala, vor fi anuntati pe 19 septembrie, in cadrul Finalei organizate de Impact Hub Bucharest.

In etapa de vot public si de jurizare au ajuns startup-uri precum Use-beez, Finq si Instant Factoring la categoria "Best fintech start-up", Modex si Bitwatt la categoria "Best blockchain startup" sau Coworking Bucharest si Coworking Timisoara in categoria "Best Coworking Place".

Gala de premiere va fi precedata de conferinta cu tema Going Global, unde vor participa, in calitate de speakeri, reprezentanti au unor business-uri cu componente tech care au depasit granitele nationale. Printre invitatii confirmati se numara Mihai Raneti de la CyberSwarm, Xenia Muntean de la Planable si Alexandru Statie de la UiPath.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri