TalentBrowse, unul dintre cele mai apreciate start-up-uri din finala programului Techcelerator, a obtinut o investitie de peste 100.000 de euro de la Gap Minder, fondul de investitii partener al programului de accelerare.

Ai nevoie de inspiratie in business? Vino la Fast Forward Business Summit sa urmaresti numerosi antreprenori care au reusit sa isi duca business-ul peste hotare. De asemenea, iti poti inscrie si afacerea in concursul de pitch-uri, avand sansa sa iti prezinti proiectul in finala din 4 octombrie.

Dupa workshop-uri, sesiuni one-to-one cu grupul de mentori si investitori, startup-ul în recrutare IT s-a diferentiat prin modelul de business, validarea conceptului, prin dezvoltarea unui portofoliu consistent de clienti si ambitia de a revolutiona recrutarea IT.

TalentBrowse va folosi investitia pentru a se extinde pe piata din Germania. Gap Minder va continua sa sustina dezvoltarea TalentBrowse cu runde viitoare, pe masura rezultatelor si a obiectivelor de crestere.

Cum functioneaza TalentBrowse? Prin realizarea unui cont gratuit pe TalentBrowse, companiile au acces la peste 400 de candidati disponibili imediat pentru interviuri si ii pot alege pe cei potriviti in functie de tehnologii, nivel de experients sau asteptari salariale. Mai mult decat atat, sistemul automatizat de matching - ERIKA - trimite fiecarui angajator cu job postat în platforma recomandari personalizate de CV-uri. Candidatii ajung in platforma prin agentiile de recurtare care posteaza zilnic CV-uri si profile ale candidatilor pe care ei i-au testat si identificat, dar nu le-au gasit un loc de munca potrivit.

Spre deosebire de majoritatea solutiilor traditionale de recrutare (tip job-board), la TalentBrowse platesti doar pentru rezultate concrete: angajarea candidatului dupa ce te-a convins ca e cel mai potrivit pentru rolul tau.

”In cei 10 ani de experienta de recrutare IT in companiile in care am lucrat, m-am confruntat de multe ori cu imposibilitatea de a oferi candidatilor un job potrivit, candidati pe care eu am muncit sa-i identific, intervievez si le intelegeam asteptarile. Pornind de la propria nevoie pe care am identificat-o si la colegii mei din HR, am gandit TalentBrowse ca o platforma care sa permita agentiilor de recrutare sa gaseasca locuri de munca pentru candidatii lor de la companii care sunt in cautare de persoane talentate. Ma bucura foarte mult aceasta investitie pentru ca arata potentialul TalenBrowse. Banii primiti ii voi folosi pentru dezvoltarea platformei si pe alte piete, precum cea din Germania”, spune Andreia Patroiu, CEO TalentBrowse.

In prezent, platforma TalentBrowse este utilizata de peste 350 de companii din Romania si din strainatate, printre care UiPath, Revolut, Avira, Zitec, Metro Systems sau 2CheckOut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri