Fie ca ai nevoie doar de un strop de inspiratie pentru a incepe afacerea la care te gandeai de mult sau implementezi deja o strategie de expansiune globala, la Fast Forward Business Summit poti invata de la zero daca esti pregatit pentru internationalizare. Poti participa gratuit la workshop-ul "Am I ready to Go Global?", poti afla povestile de succes ale antreprenorilor care fac business in mai multe piete sau iti poti inscrie afacerea in competitia de pitch-uri.

Uneori, ai nevoie doar de un strop de inspiratie si modele de urmat!

Pentru multi antreprenori in devenire, un discurs care sa inspire este tot ce au nevoie pentru a-si face curajul sa inceapa un business. Asa ca incepem conferinta Fast Forward Business Summit, din 4 octombrie, cu cinci povesti de succes, ale unor antreprenori care au reusit sa faca business pe mai multe piete si au depasit provocarile inerente expansiunii din Romania catre alte geografii.

  • Ciprian Stancu, fondator Republica Bio (Romania, Franta, Germania), antreprenor in e-commerce, agribusiness si FinTech
  • Ioan Iacob, fondator si CEO al Qalitance, companie cu 200 de angajati pe 3 continente - Europa, SUA, Australia
  • Daniel Mateescu, fondatorul Keez.ro, prima platforma de contabilitate digitala din Romania
  • Madalina Radulescu, coach acreditat ACC, partener Fun Training, profesor la ASE si antreprenoare in domeniul ospitalitatii
  • Sebastian Burduja, managing partner Rise Consortium

Workshop-ul "Am I ready to Go Global?" - inveti de la zero daca esti pregatit pentru expansiunea globala

Nu stii de unde sa incepi expansiunea globala? Ti-am pregatit un workshop in acest sens, in speranta ca vei gasi solutii pentru urmatoarele provocari:

  • esti in cautarea de noi piete
  • vrei sa-ti diversifici baza de clienti
  • vrei marje mai mari de profit sau volume mai mari de clienti
  • crezi ca ai putea vinde produsele sau serviciile tale in afara Romaniei

Inscrie-te si la workshop-ul "Am I ready to Go Global?", sustinut de antreprenorul si consultantul in Business & Competitive Intelligence Ionut Corduneanu (Integrated Corporate Strategic Services), ca sa afli daca esti pregatit pentru marele pas in afara pietei locale.

Iti poti valida idea de afaceri sau proiectul, primind feedback direct de la mentori, angels si specialisti in Finante!

Concursul de pitch-uri organizat de wall-street.ro si start-up.ro in cadrul evenimentului Fast Forward Business Summit beneficiaza de sustinerea catorva dintre cei mai puternici investitori de tip angel, finantatori si antreprenori in serie din Romania.

Inscrie-ti afacerea in concurs pana pe data de 25 septembrie si vei avea sansa sa iti sustii proiectul in finala din 4 octombrie. Afacerea ta poate ajunge in finala pe baza clasamentului stabilit prin votul online al juratilor, fie pe baza popularitatii in randul cititorilor. Doua afaceri cu cele mai multe like-uri vor intra direct in finala.

Iata care este componenta juriului:

  • Ioan Iacob, fondator si CEO Qualitance
  • Sergiu Negut, business angel
  • Radu Atanasiu, angel investor
  • Dorin Gaidau, manager de investitii EFSE
  • Malin Iulian Stefanescu, angel investor
  • Calin Fusu, antreprenor in serie
  • Maria Cenusa, head of micro-companies ING Bank
  • Razvan Enache, content strategist Wall-Street.ro

Ce poti castiga? Mentorat, sfaturi despre cum sa iti dezvolti afacerea sau chiar finantare daca vei reusi sa convingi unul dintre angeli sau fondul european EFSE de potentialul afacerii tale. De asemenea, Internetcorp, publisher-ul wall-street.ro si start-up.ro, pune la bataie un buget de publicitate de 5.000 de euro pe care una dintre afacerile finaliste il va putea folosi pentru a se promova in reteaua Internetcorp.

Strategii pentru o expansiune globala a operatiunilor

Esti deja in faza de expansiune cu afacerea ta? Participa si la panelul de dezbateri despre internationalizarea afacerilor locale, moderat de Vlad Andriescu (redactor sef start-up.ro). Vei intelege care sunt cele mai bune strategii de extindere peste granite, care sunt studiile de caz pe care sa le urmaresi si ce provocari au in general afacerile romanesti in afara tarii.

Sergiu Negut (business angel), Florin Jianu (presedintele CNIPMMR), Calin Fusu (antreprenor in serie), Bogdan Putinica (senior Group Vicepresident ENEA) si Claudiu Vrinceanu (consultant), dar si un specialist al EY Romania, va vor oferi sfaturi concrete, bazate pe studii si pe ani buni de experienta, pentru a va construi propria reteta de succes a expansiunii globale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri