200 de antreprenori romani din Tara si Diaspora se vor regasi saptamana viitoare in orasul Marii Uniri – la Alba Iulia – animati de deviza celei de-a treia editii a Summitului RePatriot: „Noi facem Romania mai buna!”

Pe perioada Summit-ului, de joi si pana duminica, ii puteti intalni in capitala de suflet a Romaniei atat pe romanii care au avut succes in afaceri in America, cat si pe cei care au fondat afaceri pe piata locala si au reusit sa-si internationalizeze businessurile in ultimii ani.

Printre romanii care vor impartasi experienta lor de succes de pe continentul american se afla George Haber, care a creat multe companii in Silicon Valley vandute apoi pentru sute de milioane de dolari, si Dea Wilson, fondatoarea Lifograph - The Wiki of People si antreprenor in serie. Valentin Fagarasian, antreprenor roman in Italia, Constantin si Nichifor Boca de la Londra care au dezvoltat afaceri importante in constructii si in alte domenii si care promoveaza produsele organice romanesti in toata lumea. Cu sprijinul lor Aqua Carpatica a ajuns sa fie listata in peste 100 de locatii, inclusiv Harrods, Wholefoods, Ocado si Tesco.

Alaturi de ei - multi antreprenori romani care stiu reteta succesului extinderii afacerii in afara granitelor vor prezenta propriile studii de caz, cum ar fi: Radu Georgescu - fondator Gecad Ventures, Dan Isai - fondator SaladBox sau Radu Constantinescu - co-fondator Qualitance.

Antreprenori importanti din Romanian Business Leaders precum Felix Patrascanu, Dragos Anastasiu, Dragos Rosca, Felix Tataru, Florin Furdui alaturi de Camelia Sucu, Sorin Mindrutescu, Gabriel Zbarcea, Dan Calugareanu si multi altii vor crea punti cu valoare adaugata intre Diaspora si Tara.

In buna traditie RePatriot, cel de-al treilea summit de la Alba Iulia, intre 4-7 octombrie 2018, va fi platforma de conectare a romanilor din Diaspora cu antreprenorii Tara, de descoperire si oferire de oportunitati de investitii Acasa si totodata o oportunitate pentru antreprenorii romani care doresc sa patrunda pe pietele externe sau care au reusit deja sa isi internationalizeze companiile.

Desfasurata intr-un cadru natural aparte, cu o incarcatura istorica ce a marcat definitoriu evolutia Romaniei de la 1 Decembrie 1918 incoace, aceasta unica oportunitate de networking va prilejui si lansarea unei initiative speciale, creata de echipa RePatriot cu ocazia Centenarului - „Top 100 Romani de pretutindeni” – care ii va celebra pe romanii al caror exemplu personal ne poate inspira pe toti, cei din Tara si cei din comunitatile romanesti de pretutindeni.

Marius Bostan, antreprenor si initiator RePatriot:
“Anul acesta avem o initiativa speciala, pe care o lansam cu ocazia Centenarului, prin care am identificat 100 de romani remarcabili in 10 domenii cheie si pe care o sa-i aplaudam in cadrul evenimentului. Ne dorim ca acestia sa se implice in dezvoltarea economica, culturala si sociala a Romaniei, sa inspire romanii de Acasa si pe cei care traiesc peste hotare. Ne dorim ca acest mic pas sa-l continuam an de an si sa ne cunoastem oamenii valorosi oriunde s-ar afla.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri