Ambasada Romaniei in Republica Portugheza organizeaza un eveniment de networking pentru startup-urile romanesti prezente la Web Summit 2018, cea mai mare conferinta in domeniul tehnologiei din Europa. Iata lista firmelor romanesti care participa la Web Summit prin facilitatea Alpha, dedicata startup-urilor in faza incipienta.

Potrivit Ambasadei Romaniei in Portugalia, evenimentul de networking pe model roundtable va fi gazduit de E.S. Ioana Bivolaru, ambasadorul Romaniei in Republica Portugheza, cu sprijinul Camerei de Comert Bilaterala Romania-Portugalia si a comunitatii RomanianIT. Masa rotunda va avea loc la sediul ambasadei (Rua Sao Caetano nr. 5, Lisboa), in data de 7 noiembrie, la orele 18:00.

"Propunem in primul rand sa ne cunoastem si apoi sa identificam impreuna solutii la nevoile ecosistemului romanesc de startup-uri si modalitati de promovare eficienta pe piata portugheza a afacerilor pe care le reprezentati. Vom vorbi despre ecosistemului romanesc de startup-uri, inovatie, tehnologie, accelerare, capitolul pe care l-a deschis comunitatea Romanian IT la Lisabona si potentialul Romaniei in sfera digitala. Vor participa reprezentanti ai ecosistemului tech romanesc, inclusiv profesionisti romani din domeniul tehnologiei care lucreaza la Lisabona si reprezentanti ai mediului de afaceri romanesc de la Lisabona", se arata in comunicatul Ambasadei.

Web Summit, cel mai mare eveniment de antreprenoriat si tehnologie din Europa, are loc in perioada 5 - 8 noiembrie la Lisabona si este organizat in parteneriat public-privat cu Guvernul Portugaliei. Organizatorii asteapta la aceasta editie 70.000 de participanti, din peste 160 de tari

Iata startup-urile romanesti prezente la Web Summit prin programul Alpha

Alpha este programul Web Summit dedicat startup-urilor aflate in stadiu incipient, de obicei cu produse de software, care pot accesa mai multe oportunitati de networking si mentorat cu un discount semnificativ. Acestea primesc 3 bilete de participare la summit si acces la Investor Office Hours, Mentor Hours, Startup University si la diferite workshop-uri de antreprenoriat contra unui fee de 995 euro.

"Profitam de aceasta oportunitate ca sa felicitam, in primul rand, startup-urile romanesti selectate de organizatori pentru a expune prin programul Alpha, dedicat companiilor aflate intr-un stadiu incipient, care participa la Web Summit pentru a-si valida produsul pe piata si pentru a dezvolta contacte semnificative pentru lansarea si dezvoltarea afacerii", se arata in comunicatul Ambasadei.

  1. Chip In Solutions - eCommerce & retail
  2. CyBourn - securitatea datelor
  3. Digitaljob - HR si recrutare
  4. Shop Factory - eCommerce & retail
  5. Feelit.live - social media & networking
  6. Beez - fintech
  7. Mo'Real Universe SRL (indexAR) - realitate virtuala
  8. Noteb.com - eCommerce & retail
  9. StockBerry – inteligenta artificiala
  10. E MARKETING HUB - marketing si publicitate
  11. ReGage - publicitate si marketing
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri