Ideile bune sunt cele mai importante atunci cand te gandesti sa-ti incepi o afacere. In ziua de azi, oamenii isi aleg visurile si pasiunile in favoarea banilor. Ei nu vor sa se retraga la pensie, dar isi cauta fericirea dezvoltand un business in loc sa opteze pentru un salariu mare intr-o multinationala.

Asadar, nu intotdeauna este vorba de bani, ci sa traiesti liber, avand un nivel de trai ridicat. De aceea, ideile de afaceri noi sunt cele mai potrivite pentru un business de succes, potrivit Medium.

Idei de afaceri pentru 2019

1. Social Media Management

Social media este un canal folosit la scara larga de companiile care isi doresc succes. Aceasta a devenit o platforma de ajutor pentru cei care vor sa lanseze un start-up, pentru ca multe companii nu au timp sau nu au cunostinte pentru a gestiona actiunile de pe aceasta platforma.

Majoritatea companiilor au inteles ca social media este un sector important pentru strategiile de marketing si atunci daca aduni cativa specialisti in acest domeniu, cu siguranta vei gasi o multime de clienti. In plus, companiile sunt dispuse sa cheltuiasca o multime de bani pe gestionarea retelelor de socializare, ceea ce inseamna ca ai sansa sa cresti rapid cu aceasta idee de afaceri.

Idei de afaceri pentru 2019

Sursa foto: Shutterstock/13_Phunkod

2. Sistem de inchiriere in regim hotelier

In industria hoteliera, aceste idei de afaceri sunt cele mai populare si raman in continuare in crestere. Daca locuiesti intr-o destinatie turistica aglomerata, poti convinge proprietarii caselor care nu doresc sa se listeze, sa curate si sa aiba grija de oaspetii care sosesc.

Poti gasi mai multe platforme in care sa-ti faci publicitate la aceste case si sa gasesti repede clienti.

Idei de afaceri de viitor

Sursa foto: Shutterstock/ Daxiao Productions

3. Service pentru gadgeturi

In ziua de azi fiecare persoana are cel putin un dispozitiv in mana. Cu totii folosim aceste dispozitive pentru munca, comunicare sau pur si simplu retele de socializare. Insa, atunci cand aceste dispozitive au defectiuni, oamenii au nevoie de cineva sa le rezolve in cat mai scurt timp.

Un service pentru gadgeturi poate fi o idee buna de afaceri in 2019, pentru ca piata este mare si exista loc pentru fiecare antreprenor.

Idei de afaceri in 2019

Sursa foto: Shutterstock/ Luca Querzoli

4. Ghid turistic

Pentru cei care traiesc intr-o zona turistica, aceasta idee de afaceri poate avea mai mult succes. Ai nevoie de cateva site-uri precum TripAdvisor sau Viator pentru publicitate si ai sanse sa atragi un public. Trebuie sa creezi o prezentare cu locatiile pe care vrei sa le incluzi in excursie si sa gasesti cele mai frumoase si interesante locuri ca oamenii sa te aleaga pe tine pentru a le fi ghidul lor turistic in vacanta.

Ce afaceri sa incepi in 2019

Sursa foto: Shutterstock/ Kalamurzing

5. Coaching online

Daca esti expert intr-un domeniu, cum ar fi afaceri, sanatate sau IT, de ce sa nu devii antrenor? Nu conteaza unde locuiesti, pentru ca poti sa oferi servicii online. Pune pe o foaie trei dintre cele mai bune calitati pe care le ai si decide cum poti transforma aceste abilitati intr-un serviciu de instruire cu costuri profitabile.

Sunt multi oameni care platesc mii de dolari doar pentru oportunitatea de a invata un anumit domeniu care sa-i ajute sa creasca. Prin urmare, un serviciu de consiliere si instruire este si va fi in continuare in cautare.

Idei de afaceri pentru anul care vine

Sursa foto: Shutterstock/ fizkes

Sursa foto: Shutterstock / HAKINMHAN

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri