FYRE: Cel mai mare party care nu a mai avut loc

FYRE: Cel mai mare party care nu a mai avut loc

Sunt doua documentare despre dezastrul care a fost Fyre Music Festival, ambele fiind bine realizate - unul este pe Neflix, deci disponibil si in Romania, unul pe Hulu. Urmareste cum un eveniment sustinut de cele mai mari celebritati s-a transformat, peste noapte, intr-un adevarat dezastru.

Startup.com

Startup.com

Startup.com este un documentar din 2001 care analizeaza cresterea si caderea startup-ului GovWorks, care a atras la un moment dat mai bine de 60 de milioane de dolari.

Sursa foto

Catch me If You Can

Catch me If You Can

Bazat pe o poveste reala, Catch me If You Can este un film clasic care exemplifica calatoria antreprenoriala, atingand teme importante precum rezolvarea unor probleme, transformarea unei situatii negative intr-o oportunitate si batalia pentru a atinge succesul. Plus Leonardo DiCaprio care il portretizeaza pe Frank Abagnale.

Lord of War

Lord of War

Daca iti plac comediile intunecate si ceva actiune, Lord of War trebuie vazut. Acest film este o cronica a lui Yuri Orlov (Nicolas Cage), un imigrant ucrainean care decide sa inceapa comert ilegal de arme. Lasand la o parte moralitatea, ambitia lui Yuri, tenacitatea si abilitatea lui de a isi asuma riscuri sunt lucruri de care are nevoie orice antreprenor.

Wall Street

Wall Street

Te-ai simtit vreodata impins(a) pana la limite? Wall Street dezvaluie ce inseamna sa-ti atingi si sa iti depasesti limitele prin ochii lui Bud Fox (Charlie Sheen), un broker care navigheaza roller coaster-ul de pe Wall Street, adoptand mantra "lacomia este buna".

Rogue Trader

Rogue Trader

Filmul din 1999 este bazat pe o poveste adevarata a unui angajat care reuseste de unul singur sa darame Barings Bank, cea mai mare banca din Anglia.

Sursa foto

Twelve Angry Men

Twelve Angry Men

Twelve Angry Men este o drama extraordinara cu o multime de straturi de leadership, de psihologie a grupurilor si a sistemelor de valori diferite. Este un "must watch" pentru cei care au de luat decizii dificile.