Federatia Junior Chamber International (JCI) Romania anunta cu entuziasm vizita oficiala pe care Presedintele mondial JCI 2019, Alexander Tio o efectueaza in Romania in perioada 17 – 19 februarie la Bucuresti. In cadrul acestei scurte vizite precedate de Conferinta Presedintilor Europeni JCI de la Sofia, Bulgaria (7 – 10 feb.), Presedintele JCI, Alexander Tio se va intalni luni, de la ora 10.00, la Palatul Cotroceni cu Consilierul de Stat al Departamentului de Educatie si Cercetare, Ligia Deca, iar la ora 12.00, Presedintele Tio se va intalni cu Paula Pirvanescu, secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Alte activitati ale vizitei sale presupun intalniri de lucru cu membri ai organizatiilor locale JCI Romania si cu oameni de afaceri romani.

DESPRE ALEXANDER TIO:

Alexander Tio este cel de-al 74-lea presedinte al Junior Chamber International (JCI) si primul din Indonezia. El a fost ales si investit in calitate de presedinte JCI in 2018 la Congresul Mondial JCI din Goa, India.

In 2003, Tio s-a alaturat organizatiei indoneziene a tinerilor antreprenori (HIPMI) si a preluat multe pozitii de conducere de atunci pana la ultimul sau rol in 2015, in calitate de presedinte national responsabil cu activitatea internationala si turism in cadrul HIPMI. Tio sa alaturat echipei JCI Medan in 2004, a fost vicepresedinte executiv al JCI Medan in 2009 si presedinte national al JCI Indonezia 2013.

A fondat, in anul 2003, compania PT. Fuji Elevator Indonesia, al carei director executiv este in prezent. Tio locuieste in Jakarta, Indonezia, impreuna cu sotia sa, Aelyn Halim, si fiica, Arthalia. Vorbeste engleza, mandarina si indoneziana.

In calitate de presedinte al JCI, Tio considera ca Miscarea JCI are puterea de a aduna tinerii pentru a se ajuta mai bine pe ei insisi cat si pentru a sprijini comunitatile lor conducand eforturi de inovatoare spre solutii durabile si sustenabilitate.

DESPRE JCI:

Junior Chamber Internaţional (JCI), este una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale de tineret din lume, avand peste 100 organizatii nationale afiliate, cu peste 200.000 membri (intre 18 si 40 ani) cu filiale in peste 5.000 comunitati locale de pe tot globul.

Junior Chamber International Romania a fost infiintata in 2003 si este alcatuita in prezent din organizatiile locale JCI Bucuresti, JCI Constanta, JCI Timisoara, JCI Cluj, JCI Iasi, JCI Craiova, JCI Suceava, JCI Prahova, JCI Targu Mures si JCI Galati. Cu peste 300 de membri activi la nivel national, Federatia are ca scop implicarea tinerilor activi cu varste cuprinse intre 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv in comunitatile locale. JCI Romania este membra cu drepturi depline a organizatiei Junior Chamber International.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri