OMV Petrom lanseaza a doua editie a competitiei ”RO SMART in Tara lui Andrei” prin care se pot obtine finantari de pana la 45.000 de euro pe proiect, valoarea totala a premiilor din cadrul competitiei fiind de 500.000 de euro. In cadrul competitiei pot fi inscrise proiecte bazate pe tehnologie si digitalizare care pot imbunatati conditiile de viata ale romanilor, se arata intr-un comunicat emis joi.

Perioada de inscriere a proiectelor SMART este intre 02 aprilie si 27 mai 2019, pana la ora 13:00.

Se pot inscrie institutiile publice, organizatiile neguvernamentale, precum si persoane fizice in parteneriat cu institutiile mentionate. Inscrierea se realizeaza exclusiv online, pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

OMV Petrom ofera granturi totale de 500.000 de euro, urmand ca proiectele castigatoare sa primeasca finantari si mentorat din partea angajatilor OMV Petrom pentru implementarea proiectelor.

Descrierea domeniilor competitiei:

Educatie SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie si digitalizare permit digitalizarea curriculei, conectarea mai usoara intre elevi-profesori-parinti sau utilizarea platformelor/ aplicatiilor educationale, dar si alte proiecte din domeniu.

​Sanatate SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie si digitalizare permit digitalizarea proceselor/ procedurilor medicale, cresterea calitatii asistentei medicale, metode inovatoare de monitorizare, diagnosticare si tratament, dar si alte proiecte din domeniu.

Mediu SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie si digitalizare permit eficientizarea consumului de resurse, sisteme de colectare selectiva si reciclare care utilizeaza tehnologia si solutii digitalizate, controlul plantatilor in mod digital, dar si alte proiecte din domeniu.

Transport SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie si digitalizare permit controlul si optimizarea traficului, gestionarea locurilor de parcare sau de transport public electric, dar si alte proiecte din domeniu.

Infrastructura SMART. Se pot trimite proiecte care prin tehnologie si digitalizare permit imbunatatirea sistemelor de siguranta, inclusiv alertare publica, reducerea birocratiei, sisteme de automatizare a utilitatilor publice propuse de administratii locale de stat, dar si alte proiecte din domeniu.

OMV Petrom, companie de energie din Europa de Sud-Est, are o productie anuala de titei si gaze de 58,3 milioane bep in 2018. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual si opereaza o centrala electrica de inalta eficienta de 860 MW. Pe piata distributiei de produse petroliere cu amanuntul, Grupul este prezent in Romania si tarile invecinate prin intermediul a 794 benzinarii, la sfarsitul lui 2018, sub doua branduri, OMV si Petrom.

OMV Aktiengesellschaft, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, detine 51,01% din actiunile OMV Petrom. Statul roman, prin Ministerul Energiei, detine 20,64% din actiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea detine 9,9985%, iar 18,35% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti si la Bursa de Valori Londra.

Din 2007, OMV Petrom a integrat in strategia sa de business principiile responsabilitatii corporatiste. In perioada 2007-2018, compania a alocat aproximativ 52,5 milioane euro pentru dezvoltarea comunitatilor din Romania, concentrandu-se pe protectia mediului, educatie, sanatate si dezvoltare locala.

Sursa foto: RO SMART În Țara lui Andrei

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri