S-au deschis inscrierile pentru competitia nationala care recunoaste, in fiecare an, zece persoane remarcabile din tara noastra. Organizatorul competitiei TOYP, Federatia Junior Chamber International (JCI) Romania, va invita sa contribuiti la identificarea si recomandarea persoanelor remarcabile in cadrul competitiei. Inscrierile sunt deschise pana in 2 iunie 2019, urmand ca ulterior sa aiba loc jurizarea candidaturilor.

Inscrierea in program se poate realiza de catre orice persoana pe site-ul competitiei, prin completarea formularului pana in data de 2 iunie 2019. Dupa aceasta data, un juriu specializat va selecta cei zece finalisti pana in data de 30 iulie 2019. In data de 15 august JCI va anunta cine va reprezenta Romania in competitia internationala de anul viitor.

Candidatii din cadrul competitiei TOYP Romania 2019 trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, printre care sa fie cetateni romani, cu varste intre 18 si 40 de ani (intervalul de varsta permis in cadrul organizatiei JCI) si sa aiba realizari exceptionale in unul dintre urmatoarele domenii: Economie, afaceri, antreprenoriat | Politic, Juridic, Guvernamental | Academic | Cultural | Moral, protejare mediu | Protectia copiilor, pace, drepturile omului | Umanitar, voluntariat | Stiintific, tehnic | Auto-depasire | Inovatii medicale.

Gala de premiere a celor zece finalisti pentru Romania, selectati de juriu, se va desfasura la Timisoara, pe 5 octombrie 2019. Ceremonia, parte a programului Conferintei Nationale JCI Romania (3-5 octombrie 2018) va fi un prilej de intalnire a antreprenorilor, autoritatilor, voluntarilor si partenerilor implicati in sustinerea valorilor romanesti.

Finalistii celei de-a IV-a editii din Romania vor fi inscrisi in competitia internationala din 2020, desfasurata la Yokohama, Japonia. „TOYP este un program care scoate in evidenta anual, la nivel local, national si international tinerii de valoare cu tot ce au ei mai bun de oferit in societate, cu realizarile lor prin care devin modele autentice de urmat pentru generatiile actuale si viitoare. Ne bucuram de faptul ca am intrat in cel de-al IV-lea an cu acest program care a capatat prestigiul pe care il merita iar 2018 a fost deja un an de exceptie, cu o premiera, candidatul Cornel Amariei de 24 de ani fiind primul roman care a ajuns in randul celor 10 finalisti TOYP la nivel mondial pentru inovatii medicale si ulterior ajungand in Topul celor mai influenti tineri din lume conform Forbes.”, a declarat Alina Munteanu, coordonatorul proiectului in 2019 si Deputy President 2019.

Din 1938, JCI a premiat aproape 300 de persoane din 57 de natiuni. Printre persoanele premiate de-a lungul timpului se numara personalitati bine cunoscute ca: John F. Kennedy, Henry Kissinger, Elvis Presley, Jackie Chan, Wayne Gretzky si multe altele, toate premiate inainte de varsta de 40 si inainte de a fi atins o recunoastere internationala. Castigatorii selectati in cadrul competitiei au continuat sa reprezinte adevarate modele pentru tinerii din intreaga lume, performand in domeniile in care au fost nominalizati.

ETAPE ALE COMPETITIEI JCI TOYP 2019:

28.02.2019 - 02.06.2019 Inscriere candidaturi si promovare candidaturi in Romania

02.06.2019 - 30.07.2019 Evaluare candidaturi si jurizare

15.08.2019 - Anunt finalisti pentru competitia JCI TOYP Romania

05.10.2019 - Gala de premiere JCI TOYP Romania, Timisoara

02-08.2020 Inscriere candidaturi in competitia internationala

.11.2020 Gala de premiere JCI TOYP international, Yokohama, Japonia

Junior Chamber International (JCI), este una dintre cele mai importante organizatii non-guvernamentale (ONG, non-profit) din lume, avand peste 100 organizatii nationale afiliate, cu peste 200.000 membri, persoane intre 18 si 40 ani, cu filiale in peste 5.000 comunitati locale de pe tot globul. Junior Chamber International Romania a fost intemeiata in 2003 si este alcatuita in prezent din organizatiile locale: JCI Bucuresti, JCI Constanta, JCI Timisoara, JCI Cluj, JCI Iasi, JCI Craiova, JCI Prahova, JCI Suceava, JCI Targu Mures si JCI Galati. Cu aproximativ 300 de membri activi, la nivel national, organizatia nationala JCI Romania are ca scop implicarea tinerilor activi cu varste cuprinse intre 18 – 40 de ani pentru dezvoltarea de impact pozitiv in comunitati. JCI Romania este membra cu drepturi depline a organizatiei Junior Chamber International.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII:

Alina Munteanu - Coordonator JCI TOYP Romania 2019 | sg@jciromania.ro | +4 0727 885 804

Claudia Cordea – Presedinte JCI Romania 2019 | romania@jci.cc | +4 0748 116 484

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri