35 de echipe de tineri antreprenori din cele peste 50 intrate in programul Future Makers isi vor prezenta joi, 28 noiembrie, ideile de afaceri in fata unui juriu format din lideri din zona de business si antreprenoriat, in cadrul celei de-a doua editii a Finalei Future Makers.


Dupa o perioada de 4 luni petrecuta in incubatorul Future Makers unde au avut acces la sesiuni de pregatire si mentorat cu specialisti din diferite domenii, tinerii se pregatesc pentru ultimele etape ale competitiei de idei. Acestia vor concura pentru castigarea unuia dintre cele 7 premii oferite in cadrul programului: 5 premii a cate 2.500 de euro fiecare, 1 premiu de popularitate si premiul cel mare in valoare de 5.000 de euro, pentru a-i sprijini in realizarea primului pas in afaceri. Alaturi de aceste premii in bani, echipele castigatoare vor primi consultanta fiscala, legala si de strategie.

Programul Future Makers, sustinut de Fundatia Coca-Cola si implementat de Social Innovation Solutions si Global Shapers Bucharest Hub, a atras peste 2000 de tineri si la cea de-a doua editie in workshop-uri de educatie antreprenoriala si trenduri de viitor in 23 de orase. Sute de tineri si-au inscris ideile de afaceri din diferite zone de interes pentru tanara generatie precum educatie, mediu inconjurator, alimentatie, transport sau sanatate. Programul ofera premii totale in valoare de 20.000 de euro, dar si acces la o retea internationala de resurse si mentorat, pentru dezvoltarea initiativelor de business.

„Future Makers ne-a dat si de data asta ocazia sa cunoastem tineri extraordinari, ale caror idei pot schimba lumea. Le tinem pumnii finalistilor in aceasta ultima etapa si, indiferent de rezultate, ii incurajam sa nu renunte niciodata la visul lor de a construi un viitor asa cum si-l doresc.” Paris Nikolopoulos, Franchise Country Manager – Coca-Cola Romania.

Castigatorii primei editii se vor alatura anul acesta membrilor juriului, pentru a alege initiativele care vor prinde viata in 2019.

Prezentarea celor 35 de idei de business inscrise in competitie va avea loc la Palatul Universul, in cadrul celei de-a patra editie a Future Summit, o conferinta internationala despre provocarile si solutiile viitorului.

Directorul global de Inteligenta Artificiala al unei companii din top 10 multinationale din lume, inventatorul primului taxi aerian electric, directoarea de inovatie a Disneyland Paris sau activistul care planteaza zeci de milioane de copaci in Africa vin la București alaturi de alti 25 de inovatori si experti internationali, pentru a discuta despre cum vor arata urmatorii zece ani si ce decizii au business-urile si societatile de luat acum.

”Construim si oferim alaturi de partenerii nostri cea mai importanta resursa: timp. In cadrul zecilor de conversatii despre viitor si antreprenoriat cu mii de tineri in toata tara in Future Makers, oferim timpul necesar sa intelegem impreuna care sunt provocarile si oportunitatile urmatorului deceniu si ce competente trebuie sa dezvoltam. Oferim timp pentru tineri si comunitatea de business din Romania pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii la aceste provocari aducand in fiecare an experti si antreprenori internationali in Future Summit. Si ne dam tuturor timp sa fundamentam deciziile importante pentru un viitor sustenabil.” Ciprian Stanescu, co-fondator Social Innovation Solutions.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri