Una dintre cele mai mari probleme ale antreprenorilor din ziua de azi este concedierea. Vor mereu să mai dea șanse. Intră în lupta infinită de a schimba oamenii. Amână câteodată ani de zile să concedieze un angajat neperformant, sperând că nu vor trebui să o facă.

Opinie scrisă de Răzvan Căzănescu, antreprenor și fondatorul TBF.

Însă oamenii tăi buni. Cei productivi. Cei care îți fac profitul. Ei se bazează pe tine să faci asta.

Dacă tu nu ai puterea să iei aceste decizii grele la timp, pui în pericol veniturile oamenilor buni. Veniturile celor care au dat tot ce au putut. Veniturile celor care au învățat, au fost consecvenți și disciplinați.

Cum este asta mai bine?

Treaba ta ca antreprenor sau CEO este să creezi un mediu extraordinar pentru oamenii care performează în afacerea ta. Nu să creezi un mediu bun pentru toată lumea. Ia-ți rolul în serios, pentru că cei buni și-au lăsat încrederea și puterea în mâinile tale.

Amânarea concedierii este printre primele semne de amatorism în conducerea afacerilor.

Sursa foto: Razvan Căzănescu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri