Start up-ul românesc Sense4FIT, fondat de Antonio Enache (CEO), alături de mai mulți antreprenori și programatori cu experiență, urmează să-și lanseze tokenul SFIT pe două piețe de criptomonede (exchange-uri) în luna decembrie. Compania își propune să devină cel mai important jucător din industria blockchain de pe piața internațională de wellness.

Aplicația de fitness Sense4FIT este descrisă de către Antonio Enache ca fiind „o soluție profesionistă și accesibilă pentru a avea un stil de viață activ și sănătos”. Startup-ul a strâns deja finanțări de peste două milioane de dolari de la investitori în ultimul an și plănuiește să-și listeze tokenul pe piețele internaționale de criptomonede în luna decembrie.

Această mișcare are ca scop extinderea operațiunilor startup-ului în afara României, cu precădere în SUA și Asia, prin intermediul listării pe platforma Bitmart, unde 65% din utilizatori sunt înregistrați în regiunile anterior menționate. Exchange-ul a avut în ultimele 24 de ore un volum de trading de aproape 700 milioane de dolari și în ultima săptămână a înregistrat peste 1,3 milioane de vizite.

Tokenul SFIT , listat pe două exchange-uri pe data de 19 decembrie

Al doilea exchange unde tokenul de guvernanță al comunității Sense4FIT se va lista este unul renumit la nivel local: MultiversX, parte din rețeaua Elrond, cel mai de succes proiect din industria românească a criptomonedelor.

În ziua în care se va lista pe cele două platforme, mai precis data de 19 decembrie, tokenul comunității Sense4FIT va fi disponibil și în aplicația MAIAR, cel mai popular portofel digital din România. Peste un milion de români care au un cont de tranzacții MAIAR pot investi începând cu săptămâna următoare în tokenul SFIT.

Scopul startup-ului este de a crea un ecosistem extins și descentralizat ce are la bază tehnologia blockchain și care poate veni în ajutorul utilizatorilor care vor să aibă un stil de viață mai sănătos. Utilizând cele mai recente tehnologii digitale, startup-ul este capabil să ofere o experiență holistică, concepută pentru a se potrivi obiectivelor de fitness ale oricărui utilizator. Totodată, aplicația pune la dispoziția utilizatorilor opțiunea de a câștiga în timp real bani, revoluționând piața produselor de wellbeing și fitness, folosind un model economic descentralizat, dezvoltat de o echipă de experți, numit Fit2Earn.

Experți în business, fitness, AI și blockchain lucrează pentru Sense4FIT

Startup-ul a fost fondat de antreprenorul Antonio Enache (CEO), care are o experiență de peste 15 ani în lumea afacerilor de fitness și wellness. A strâns alături de el o echipă de Itiști experimentați, nouă la număr, condusă de Cristian Gherghina, care în paralel lucrează în Seattle la sediul Microsoft. Mai fac parte din proiect și Valentin Maior (cu e experiență de 13 ani în software development), Florin Mîndru (antreprenor în serie și co-fondator al uneia dintre cele mai mari platforme de educație și business planning dedicată oamenilor de afaceri din România), Ionuț Moncea (antreprenor).

Echipa completă este formată din mai bine de 20 de specialiști care și-au investit know-how din propriile domenii de activitate pentru a livra un produs performant de fitness prin intermediul tehnologiei blockchain. Aplicația integrează funcții de inteligență artificială, realitatea augmentată și oferă o diversitate de antrenamente realizate și înregistrate de specialiști. Sistemul Fit2Earn Web3 le permite utilizatorilor să câștige în timp real recompense, prin intermediul provocărilor de tip exerciții fizice, având un gameplay excelent și promovând sănătatea în rândul comunității.

Din viața reală în Metaverse

Ecosistemul Sense4FIT oferă prima aplicație descentralizată de fitness din lume, care combină într-un singur loc toate resursele de care au nevoie utilizatorii pentru a-și îmbunătății stilul de viață și implicit sănătatea. Totodată, în 2023, startup-ul va lansa și o rețea de cluburi de fitness dezvoltată în sistem de franciză care va permite deschiderea propriei săli de sport, vânzarea de abonamente, precum și o sală virtuală de exerciții. Comunitatea virtuală de fitness va purta numele „Metaverse Health” și urmează să fie lansată pe parcursul anului 2023.

Articol realizat în parteneriat cu Sense4FIT.

Sursa foto: Sense4FIT

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri