Alex Roșian-Savu, specialist în marketing, a descoperit când câinele său avea probleme de sănătate că dieta animalelor e esențială. Așa a pornit business-ul Woof Diet, unde folosește tehnologia pentru diete personalizate pentru câini.

Woof Diet este o companie românească de tehnologie care combină inteligența artificială și medicina veterinară pentru a construi diete personalizate pentru câini.

Woof Diet vrea ca proprietarii de câini să poată personaliza dieta patrupedului cu ajutorul unui formular de pe site și ulterior aceștia primesc în fiecare lună hrană uscată sub formă de abonament.

„Am început din experiența proprie. Avem un Golden Retriever și a fost diagnosticat cu Inflammatory Bower Disease. O afecțiune nouă, care se manifestă cu episoade de dureri intense la nivel abdominal, care pot dura și 24 de ore. E o afecțiune incurabil și maximum poți să o ții sub control. Fiindcă este atât de nouă nu s-a identificat cauza, dar se presupune că este strâns legată de nutriția corespunzătoare din timpul vieții”, spune Alex Roșian-Savu.

Woof Diet a reușit să strângă 8.000 de utilizatori într-o comunitate online, 500 de români și-au generat meniuri, iar 160 de români și-au făcut abonament la serviciul online ce trimite mâncare pentru câini în fiecare lună. Proprietari primesc alimentația în pungi individuale de un kilogram.

Citește modul prin care au inovat românii alimentația patrupezilor în materialul de pe start-up.ro.

Sursa foto: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri