Lipsa de personal calificat si dorinta companiilor de a avea angajati cat mai competenti atrage din ce in ce mai multi jucatori pe piata de consultanta in resurse umane si training.
Chiar daca, in prezent, numarul companiilor de consultanta in resurse umane si training depaseste numarul de 2.000, numarul jucatorilor pe piata creste de la an la an.

Esprit Consulting este unul dintre noii jucatori intrati pe piata la inceputul anului 2007. Cu o investitie de peste 70.000 de euro, compania a reusit intr-un an sa atinga o cifra de afaceri de peste 100.000 de euro.

„Ideea de a crea Esprit Consulting, o companie de consultanta in resurse umane a pornit de la doua constatari relativ evidente. Pe de-o parte firmele de pe piata din Romania cauta in prezent sa recruteze din ce in ce mai mult personal insa, din pacate serviciile oferite de companiile din domeniu lasa de dorit si de cele mai multe ori se aseamana. Pe de alta parte, tinerii din ziua de astazi nu par a fi suficient de bine pregatiti pe durata studiilor pentru viata reala”, povesteste pentru Wall-Street Victor Negrescu Managing Partner, Esprit Consulting.

Ritmul de crestere a companiilor de consultanta in resurse umane sau de training, cat si gradul ridicat de competitivitate, determina jucatorii din piata sa se plieze rapid si eficient pe exigentele clientilor, adaptandu-si ofertele la cerintele impuse de acestia.

Compania se bazeaza pe un management de tip distributie de responsabilitati egale pentru beneficii similare, motivandu-si angajatii prin bonusuri pe contracte dar si prime regulate. „Pentru ca avem o echipa tanara, ce ne permite sa ne pastram ca si companie un tonus si un dinamism demn de invidiat, cel mai important lucru pentru noi este este sa pastram un adevarat spirit de echipa in cadrul companiei”, sustine Victor Negrescu.

Printre serviciile oferite de Esprit Consulting se numara recrutarea si selectia de personal, desfasurarea de programe de training si team-building, consultanta in managementul resurselor umane si in proiecte europene, head-hunting si campanii promotionale de tip flash-online. Cei mai importanti clienti ai companiei provin din randul companiilor de consiliere clientela si outsourcing, cat si din domeniul financiar-bancar, vanzari si constructii.

„Pentru anul 2008 ne propunem sa lansam un site de recrutare in resurse umane si mai multe softuri in domeniu. In aceeasi ordine de idei pregatim lansarea unui nou targ de joburi si dezvoltarea serviciului de campanii promotionale flash-online”, a adaugat Negrescu.

Esprit Consulting a intrat pe piata la inceputul anului 2007 si are in prezent un actionariat impartit in patru parti si 19 angajati permanenti. De asemenea, compania lucreaza cu inca 20 de persoane in regim project-based. Pentru anul in curs reprezentantii companiei estimeaza o cifra de afaceri de peste 100.000 de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri