Nu te poti rupe de la locul de munca pentru o vacanta in vara aceasta? Considera ca iti iei afacerea cu tine, declara Jeff Zbar, care si-a petrecut ultimele sase veri calatorind cu familia in Statele Unite si muncind pe drum.

“O multime de oameni cred ca nu isi pot lua vacanta”, a declarat Zbar. Dar cu tehnologia portabila si cu unele planificari facute, poti avea un contact constant cu clientii tai si in acelasi timp sa ai parte de relaxare.
Va prezentam cateva sfaturi pe care trebuie sa le aveti in vedere cand plecati in vacanta:

• Email-ul este informatia cruciala. Daca aveti o putere perisabila la bateria laptop-ului dumneavoastra iar aceasta se consuma foarte repede, puteti accesa mailul de la un computer public cum ar fi de la hotel sau de la un net cafe.

• Verificati-va acoperirea telefonului mobil.
Daca serviciul este limitat in ariile in care calatoriti, anuntati-va angajatii ca este foarte posibil sa nu va gaseasca la telefon.

• Anuntati compania dumneavoastra de credit ca veti pleca in calatorie. Aceasta va va ajuta sa evitati posibilile steaguri rosii care ar rezulta un cont de credit inghetat.

• Pregatiti-va colegii si clientii. Spuneti-le ca in perioada respectiva va fi dificil sa va contacteze si sa stie ca va impartiti timpul intre job si vacanta.

• Pregatiti acest tip de calatorie fata de insotitorii dumneavoastra.
Asigurati-va ca toata lumea cu care veti calatorii stie ca dumneavoastra veti lucra o parte din timp si ca veti avea nevoie de putina confidentialitate.

• Planificati-va timpul pentru distractie. Daca nu v-ati programat destul timp pentru a va relaxa, inseamna ca ati ratat scopul calatoriei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
SanoPass vizeaza 1.300 de clinici si finantare de tip equity
Setari Cookie-uri