Prima prezentare webcast gratuita de acest fel va avea loc in data de luni, 19 ian 2009, intre 9.30 - 10.00 si este adresata in principal, dar nu exclusiv, managerilor agentiilor de turism care doresc sa primeasca incasarile pentru serviciile turistice direct prin site-ul propriu, in sistem de comert electronic.

In cadrul acestor prezentari online, participantii vor vedea cum serviciul Plati Online le ofera o platforma eficienta, stabila si sigura la un pret mic pentru completarea metodelor de plata oferite clientilor agentiei.

In plus, se vor convinge si de implementarile finalizate cu succes ale clientilor deja existenti, de beneficiile pentru magazinele virtuale ce aleg aceasta forma de plata mult mai facila, moderna, eficienta si modul in care ele isi vor recupera investitia, atragandu-si si fidelizandu-si un nou segment de clienti, obisnuit deja cu plata direct pe site-ul de unde cumpara produse sau servicii.

Citeste si:

Inscrierea si participarea la Webcast este gratuita, si se face pe baza completarii formularului de inscriere de pe www.plationline.ro pana in data de 18 ian 2009. Detaliile de logare si reminderul vor fi trimise prin email, dupa inscriere.

La finalul prezentarii, va fi tras la sorti castigatorul unui contract gratuit pe un an de zile si al unui banner de reclama cu link catre website-ul castigator, banner ce va fi postat pe ambele site-uri furnizoare de solutii e-commerce, timp de o luna de zile.

PlatiOnline.ro este un sistem de gestiune a tranzactiilor electronice efectuate cu carduri bancare emise sub sigla Visa si Mastercard. Sistemul PlatiOnline permite gestionarea tranzactiilor prin operatii financiare specifice cardurilor bancare si efectuarea de operatii de gestiune specifice magazinelor online.