Net Start-Up este o competitie dedicata start-up-urilor din mediul online local, care a ajuns anul acesta la a treia editie.

Competitia isi propune sa sprijine initiativele de antreprenoriat locale, contribuind la dezvoltarea comunitatii de business locale prin proiecte de valoare.

Un juriu specializat va analiza proiectele participantilor, iar daca prezentarea va convinge, acestia au ocazia sa castige finantarea necesara proiectelor lor.

Termenul limita de inscriere este 29 mai. Inregistrarea la competitia Net Start-Up este gratuita. Atat companiile, cat si persoanele fizice sunt eligibile pentru inscriere. Sunt acceptate cel mult doua persoane pentru prezentarea fiecarui proiect.

Finala Net Start-Up va avea loc pe 4 iunie, in cadrul targului CERF, si isi propune sa ofere oportunitati de finantare start-up-urilor din mediul online local.

Antreprenorii care cauta finantare au ocazia de a-si prezenta proiectele in fata unei audiente specializate, formata din antreprenori cu experienta in mediul online, investitori, dezvoltatori, specialisti si consultanti online.

Finala va reuni cele mai bune 10 proiecte inscrise in competitie, care se vor lupta pentru a atrage de partea lor juriul.

Concursul este organizat de Evensys.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri