Competitia isi propune sa sprijine initiativele de antreprenoriat locale, contribuind la dezvoltarea comunitatii de business locale prin proiecte de valoare.

Un juriu specializat va analiza proiectele participantilor, iar daca prezentarea va convinge, acestia au ocazia sa castige finantarea necesara proiectelor lor.

Termenul limita de inscriere este 29 mai. Inregistrarea la competitia Net Start-Up este gratuita. Atat companiile, cat si persoanele fizice sunt eligibile pentru inscriere. Sunt acceptate cel mult doua persoane pentru prezentarea fiecarui proiect.

Finala Net Start-Up va avea loc pe 4 iunie, in cadrul targului CERF, si isi propune sa ofere oportunitati de finantare start-up-urilor din mediul online local.

Antreprenorii care cauta finantare au ocazia de a-si prezenta proiectele in fata unei audiente specializate, formata din antreprenori cu experienta in mediul online, investitori, dezvoltatori, specialisti si consultanti online.

Finala va reuni cele mai bune 10 proiecte inscrise in competitie, care se vor lupta pentru a atrage de partea lor juriul.

Concursul este organizat de Evensys.