Fondatorii de businessuri pe internet se pot inscrie pana la 10 octombrie la competitia Startup Challenge pe www.how-to-web.net, site-ul oficial al conferintei regionale How to Web, care va avea loc la Bucuresti, pe 3-4 noiembrie.

Pentru a se inscrie, start-upurile trebuie sa aiba mai putin de doi ani de activitate, sa se adreseze pietei internationale si sa nu fi primit nicio investitie de la o firma de venture capital pana in momentul participarii la Startup Challenge.

Prima etapa, cea eliminatorie, consta in alegerea a sase start-upuri conform unor criterii precum marimea pietei, potential, solutiille pe care le propun companiile, tehnologia folosita, modelul de business.

In final, la sfarsitul celei de-a doua zile a conferintei HTW, juriul va alege trei start-upuri care vor beneficia de promovare si care vor primi un premiu.

Juriu este compus din: Katy Turner (Eden Ventures), Vlad Stan (Seedmoney), Vladimir Oane (UberVu), Raluca Georgescu (Wembrio), Alexandre Almajeanu (Gentica), Calin Fusu (Neogen).

Printre vorbitorii internationali care participa la How to Web 2010 se numara: Patrick de Laive (The Next Web), Ramu Yalamanchi (director general Hi5), Reshma Sohoni (director general Seedcamp), Mike Butcher (redactor-sef TechCrunch Europe), Christopher Grew (Orrick), Alex Van Someren (UKTI), Katy Turner (Eden Ventures) si Alex Hoye (director general Latitude).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Retelele de internet din Bucuresti, mai stabile decat in Olanda