Un nou concept de fast-food operat in sistem de franciza isi face intrarea pe piata romaneasca: Mark Pi - restaurant cu specific chinezesc.
Lansata in SUA in anii 70 de catre maestrul bucatar de la care a preluat numele, reteaua Mark Pi are ca obiectiv, pentru urmatorii cinci ani, acoperirea intregului teritoriu al Indiei, dar si implantarea pe piete central si sud-est europene. Compania si-a anuntat recent, prin oficialii Trak Services Ltd., intentia de a recruta un master francizat pentru Romania.

Companie cu sediul in New Delhi, India, Trak Services este master francizatul regional al Mark Pi, in aria sa de acoperire intrand Orientul Mijlociu si Asia de Sud-Est. In derularea planurilor de extindere, compania beneficiaza de sustinerea sucursalei locale a Global Emerging Markets Group (GEM), un fond de investitii american cu o cifra de afaceri de 1,9 miliarde dolari.

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=22649&shift=1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Succese »


Setari Cookie-uri