Aveau bani stransi pentru o masina, dar cum regimul Ceausescu a cazut s-au gandit ca nu o sa mai poata lua masina asa ca i-au investit intr-un magazin. Astfel, imediat dupa Revolutie, sotii Mircioiu au deschis primul magazin in Capitala, unde faceau comert cu “de toate”.

“In doi ani de zile ne-am extins incat ajunsesem sa avem 14 magazine raspandite si in alte zone decat Bucuresti ( Galati, Sinaia...etc)”, spun Adrian si Doina Mircioiu, directorul general si executiv al companiei Andami.

Cei doi absolventi ai facultatii de Matematica, s-au oprit la al 14 -lea magazin si si-au indreptat atentia catre comertul en-gross, infiintand firma Andami.

“Timp de 4 ani am facut comert en-gross cu tot felul de produse, dar am observat directia spre ce aveam sa ne indreptam in urmatorii ani si anume comertul cu materiale de constructii. Ceea ce am si facut si in 1996, Andami a devenit o companie specializata in comercializarea materialelor de constructii”, povestesc sotii Mircioiu.

Ideea de a incepe o afacere cu materiale de constructii le-a venit intr-o zi cand au vazut pe soseaua Chitila, o zona unde sunt tot felul de comercianti care vand en-detail si en-gross materiale de constructii, cat de vast si cat de profitabil este acest domeniu al materialelor de constructii.

In acest moment, sotii Adrian si Doina Mircioiu conduc impreuna compania Andami care are ca obiect de activitate: comert en-gross cu materiale de constructii, comert cu materiale metalurgice, productie de plase sudate, prelucrari si fasonari de otel-beton si productie de cofraje.


Sursa: http://www.baniinostri.ro/afaceri/poveste_all.php?ContentID=106