Originar din Romania, dar de nationalitate israeliana, Ricardo Franc a ales sa devina master francizor pe piata romaneasca a francizei Hirsh, din domeniul imobiliar. Practic, omul de afaceri nu trebuie decat sa dezvolte aceasta reteta de business, care s-a dovedit a fi de succes.

Prima agentie imobiliara Hirsh a deschis-o in noiembrie 2004, fiind agentia pilot, iar pe langa aceasta a mai incheiat cinci contracte de franciza.

Ricardo Franc spera ca in aproape sapte ani va ajunge la 150 de francize Hirsh. “Eu nu am venit in Romania pentru un an doi, sau sa dau un tun, am venit pentru un proiect de lunga durata si care sa fie ultimul din viata mea”.

Interesul nostru este ca un grup de mici afaceri sa lucreze impreuna si sa aiba forta unui concern, asta e scopul nostru, spune Ricardo Franc, master francizor Hirsh.

Cu un background impresionant in domeniul imobiliar, acestuia i-a fost destul de usor sa preia si sa multiplice aceasta afacere in Romania.

Dupa terminarea studiilor a inceput sa lucreze ca asistent administrativ la o agentie imobiliara, iar in 1999 a lucrat ca expert imobiliar la Consulatul american din Ierusalim.

Intalnirea lui Ricardo Franc cu Amir Itzkovici, fondatorul Hirsh International i-a schimbat planurile privind viitorul sau.

“Hirsh International a pornit cu doi israelini, unul care locuieste in Londra si unul care locuieste in Ierusalism, dar este de origine rusa. Prima agentie au deschis-o in iunie 2003 la Moscova. Azi sunt peste 39 de francizati in Moscova, 10 in Cehia si sase in Romania”, povesteste Ricardo Franc.

Dupa ce a venit in Romania, pentru a face un studiu de piata, a plecat in Moscova sa vada cum functioneaza la propriu acest business.

Sursa: http://www.baniinostri.ro/afaceri/poveste_all.php?ContentID=108