LG Electronics, lider pe piata electrocasnicelor si a telefoanelor mobile, a lansat primul MP3 player din lume dotat cu tehnologia Digital Mobile Broadcasting (DMB), modelul FM35 oferind un plus de alternative gamei de produse dotate cu aceasta tehnologie, printre care se numara deja telefoane mobile, notebook-uri si PDA-uri, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Prin dimensiunile reduse (52x92x14mm), modelul FM35 se remarca drept cel mai compact si subtire dispozitiv dotat cu DMB, disponibil pe piata in acest moment. Dispozitivele din gama DMB sunt concepute pentru a oferi un plus de alternative consumatorului, astfel incat acesta sa isi poata alege modelul care se potriveste cel mai bine stilului sau. Prin dezvoltarea in permanenta de noi produse din gama DMB, LG Electronics isi consolideaza pozitia de lider pe piata produselor bazate pe aceasta tehnologie", declarat Si-Bum Park, director de marketing al LG Electronics.

Noul model FM35 sustine strategia LG Electronics de a utiliza convergenta tehnologiei pentru dezvoltarea de produse inovative, care sa satisfaca gusturile diverse ale consumatorului modern.

LG Electronics Inc. a inregistrat in 2005 vanzari de 37,5 miliarde de euro (consolidate). Avand peste 70.000 de angajati in 76 de filiale in 39 de tari din intreaga lume, LG Electronics cuprinde patru mari companii: Mobile Communications, Digital Appliance, Digital Display si Digital Media.

LG Electronics Romania a avut in 2005 o cifra de afaceri de 50 de milioane euro, compania vizand ca pana in 2007 sa devina brandul premium numarul 1 pe piata locala a electronicelor si electrocasnicelor.