Ca director comercial la EUfonika, Tudor Bosinceanu gestioneaza vinzarile, clientii si este atent la oportunitatile de pe piata de telefonie fixa.
Bosinceanu a absolvit Universitatea Tehnica din Iasi, obtinind calificarea de inginer textil in 1994. In anul urmator, obtine diploma de Executive MBA in urma cursurilor urmate la Institutul National de Dezvoltare Economica (INDE) Bucuresti. A inceput sa lucreze imediat dupa ce a terminat facultatea, fiindca in timpul studiilor spune ca nu si-a gasit timp pentru acest lucru.

Citeam, mergeam la petreceri si la scoala si intensiv la cinemateca. Am avut destul de timpuriu sentimentul ca scoala, in special facultatea pe care o urmam eu nu aveau sa ma ajute cine stie ce, asa ca nu am avut vreun imbold sa devin vreun student eminent. De fapt, si facultatea am ales-o, daca imi amintesc bine, pentru ca erau foarte putini baieti si aia ajungeau de regula directori. Mi-a fost suficient atit cit sa decid la vremea aia, marturiseste el.

Valoare adaugata

Cind a terminat facultatea, Bosinceanu spune ca a incercat sa faca ceva cu valoare adaugata, insa nu i-a iesit din prima. Prin urmare, a avut citeva activitati destul de pitoresti si variate. Am taiat salam la raft ca vinzator, am facut usi de garaje cu o echipa de doi muncitori, am vindut aparate poker si am incercat chiar sa vind si o asigurare unor prieteni, dar bine ca nu am reusit, pentru ca firma a dat faliment, spune el.

In final, a reusit sa intre la Coca-Cola, companie pe care o considera un model al reusitei. De fapt, a si fost o scoala foarte buna de vinzari si de disciplinare a unui tinar absolvent. Dupa aceea, am trecut la Reynolds Tobacco (actualmente Japan Tobacco International), care tocmai intra pe piata si avea mare succes, erau liderii pietei. Era o vreme in care daca aveai o masina de firma inscriptionata cu o marca de tigari era foarte cool, dar nu asta a fost criteriul, afirma Bosinceanu.

Aici el a ocupat diverse pozitii in cadrul departamentului de Vinzari si spune ca avut ocazia sa se confrunte cu primul exercitiu antreprenorial adevarat, facind lucruri de la zero. Dupa doi ani si ceva in care am schimbat mai multe responsabilitati si am inceput sa experimentez managementul, am simtit ca pot mai mult si ca trebuie sa schimb ceva, asa ca m-am mutat in Bucuresti. Am parasit un job caldut de middle management si am venit sa dau niste interviuri pentru un job pe care nu l-am luat, insa am inceput iar de la zero, ca Sales Representative la Connex.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4605&art=342&cHash=97b19f533e

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Succese »


Setari Cookie-uri