Stefanel a deschis primul magazin din Romania in anul 1991, in prezent reteaua ajungand la 13 magazine si afaceri de peste sase milioane de euro.

”Stefanel este cel mai longeviv brand de pe piata romaneasca. A intrat in Romania in anul 1991 atunci cand niciun alt retailer international nu a avut curajul sa o faca. (…) Din punctul nostru de vedere, acest risc a fost piatra de temelie la construirea unui brand puternic in Romania. In plus, deschiderile de noi centre comerciale din ultima perioada, dar si revenirea consumului au facut ca piata de moda din Romania sa atraga nume noi din retailul international. Cu toate acestea, pe nisa in care activeaza Stefanel este in continuare loc pentru branduri noi, mai ales ca, pentru noi, in industria de retail, concurenta este un semn de sanatate”, spune Cornelia Nicolae.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont