CVI se asteapta sa epuizeze in 1-2 ani fondurile de 100 de milioane de euro, finantarile urmand sa fie acordate sub forma de obligatiuni, emise de firma si cumparate de fond. Varianta optimista ar fi ca CVI sa epuizeze jumatate din bani in 6 luni.

"In momentul in care vedem ca exista o activitate de succes putem sa consideram un <<fundraising>> dedicat Romaniei. Avem un fond care s-a dublat ca active de la an la an, din cauza cererii clientilor. Speram ca Romania sa ne aduca o oportunitate similara. In plus, viteza de rotatie a portofoliului ar trebui sa fie intre 2 si 5 ani, deci capitalul initial reintra in circulatie, in afara fondurilor aditionale. Exista un efect sinergistic intre fondurile disponibile, cererea de credite si succesul de rambursare al creditelor, evident", a declarat Ciprian Nicolae, director Credit Value Investments, Polonia.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont