Intr-un interviu acordat wall-street.ro, Stefan Tanase (foto cover), senior security specialist in cadrul Kaspersky Lab, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de securitate la nivel global, sustine ca in numai cativa ani intimitatea sau viata privata a fiecaruia dintre noi va disparea complet, iar mecanismele globale pe care azi le imbratisam cu atat de multa deschidere vor stii totul despre ce facem in fiecare moment al existentei noastre.

“Daca intimitatea nu a disparut deja, ea este foarte aproape sa nu mai existe, este in ultimele sale zile. Observ ca este o adevarata cursa in industrie, unde atat guvernele, cat si companiile colecteaza date si le monetizeaza. Adevarul este ca si noua ne place sa le oferim. Traim intr-o lume in care fiecare persoana este o vedeta. (…) S-ar putea sa fim ultima generatie care inca stie ce inseamna viata privata pentru ca in viitor, in momentul in care nu vei fi conectat, nu o sa mai existi”, spune Stefan Tanase, expertul in securitate cibernetica pentru care fiecare prezenta si fiecare pas facut in mediul virtual este analizat si decodificat pana in cele mai mici detalii.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont